Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


ALTIJD DUIDELIJK
EN TRANSPARANT

Prijslijst van onze vloerbehandelingen

De prijzen van vloer schuren en afwerken met olie of lak zijn inclusief alle materialen en btw: Uitgaande van normale omstandigheden. Dit doen we in Groningen en omgeving!

Prijzen: wat kost het schuren van de vloer?

Voor het schuren en afwerken van uw vloer werken wij met prijzen per vierkante meter (inclusief BTW). Het opnieuw schuren en afwerken van uw vloer is een stuk voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe houten vloer. In bijna alle gevallen is een vloer weer als nieuw te maken en kunt u deze naar wens laten afwerken. Bij het afwerken van uw vloer met lak zijn de materiaalkosten aanzienlijk hoger dan wanneer wij uw vloer afwerken met olie.

Schuren en 2-componenten olie

Vanaf: € 24.95

per m2

Schuren en 3 keer lakken mat

Vanaf: € 32.50

per m2


Uw vloer liever met een ultra-matte lak laten afwerken? Vraag naar de mogelijkheden!


Prijzen Vellingkanten en voegen

Een vellingkant (V-groef) is een afgeschuinde kant op de lengte van de plank. Veel houten vloeren zijn hiervan voorzien. Dit geeft vaak een mooi effect, maar het nadeel is dat hier veel vuil in ophoopt. Door de vellingkanten uit te frezen of te schuren passen ze weer goed bij de geschuurde vloer.

Het voegen van vloeren gebeurt alleen op traditionele parketvloeren. Zoals tapis vloeren, visgraatvloeren en patroonvloeren. Door de vloer te voegen worden alle naden en spijkergaatjes gestopt.

Vellingkanten frezen:

Vanaf: € 5.95

per m2

Voegen parketvloeren

Vanaf: € 4.95,-

per m2Prijzen: wat kost nieuwe randafwerking?

De meeste vloeren zijn voorzien van afwerklijsten (platte plint). Deze moeten voor het schuren verwijderd worden. Wilt u uw vloer weer helemaal nieuw afgewerkt hebben? Kiest u dan voor nieuwe afwerking. Hierbij hebt u de keuze uit platte plinten of opstaande hoge plinten. In sommige gevallen is beide noodzakelijk. Laat u door Vloer compleet informeren naar de mogelijkheden!

Nieuwe afwerklijsten plaatsen

Vanaf: € 5.95

per meter

Nieuwe MDF plinten plaatsen

Vanaf: € 9.95

per meterRENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen