diensten

Houten vloer laten reinigen

Als je houten vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kun je je houten vloer laten reinigen en op deze manier een opfrisbeurt geven. Dit is sneller, goedkoper én stelt bovendien een totale renovatie uit. Wij komen graag bij je langs om je vloer te inspecteren en om advies te geven over reiniging of totaalrenovatie.

Vrijblijvend afspraak maken

Intensieve reiniging

Wanneer je je houten vloer laat reinigen door Vloercompleet komen wij langs met onze schrob-/zuigmachine. Hiermee starten we de opfrisbeurt! Deze machine is een zeer effectief apparaat dat met speciale borstels en pads de houten vloer tot diep in de nerf van het hout schrobt, zodat al het vuil wordt verwijderd. Ook vastgelopen en hardnekkig vuil is hiermee verleden tijd!

Nabehandeling van uw vloer

Om de vloer na de opfrisbeurt weer de optimale bescherming te geven, geven we deze in veel gevallen een nabehandeling. Het is noodzakelijk om het hout te beschermen en te voorzien van een slijtvaste coating. Wij gebruiken hiervoor een 2-componentenolie.

Je kunt ervoor kiezen om een gelakte vloer alleen te laten reinigen, of om het ook licht te laten polijsten en af te lakken. Deze hele behandeling duurt één dag en zorgt ervoor dat jouw houten vloer er weer een stuk frisser uitziet en een hele tijd vooruit kan. Wij staan daar garant voor! Laat je houten vloer reinigen door contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden!

Gratis inspectie

Weet je niet goed of jouw vloer toe is aan een totale renovatie of dat een reiniging voldoende is? Dat is geen enkel probleem. Dan komen wij namelijk graag bij je langs voor een gratis vloerinspectie en een vrijblijvende offerte. Wij kunnen dan precies inschatten welke werkzaamheden nodig zijn om jouw houten vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen