vloerbehandelingen

Prijslijst van onze vloerbehandelingen

De onderstaande prijzen voor het schuren van de vloer en afwerken met olie of lak zijn inclusief alle materialen en btw, uitgaande van normale omstandigheden.

Schuren & 2-componenten olie

vanaf €27,50 per m2

vanaf €27.50 per m2

Schuren & 3 keer lakken

vanaf €35.00 per m2

vanaf €35.00 per m2

Vellingkanten frezen

vanaf €6.00 per m2

vanaf€6.00 per m2

Voegen parketvloeren

vanaf €5.00 per m2

vanaf €5.00 per m2

Nieuwe afwerklijsten plaatsen

vanaf €6.50 per meter

vanaf €6.50 per meter

Nieuwe MDF plinten plaatsen

vanaf €12.50 per meter

vanaf €12.50 per meter

Wat kost het schuren van de vloer?

Voor het schuren en afwerken van jouw vloer werken we met prijzen per vierkante meter (inclusief btw). Je vindt deze prijzen hierboven. Het laten schuren en opnieuw afwerken van je vloer is een stuk voordeliger dan het aanschaffen van een compleet nieuwe houten vloer. In bijna alle gevallen is een vloer weer als nieuw te maken en kun je deze naar wens laten afwerken. Wij komen graag langs voor een gratis vloerinspectie en vrijblijvende offerte.

Wat kost het laten oliën of lakken van een houten vloer?

Voordat een vloer opnieuw kan worden afgewerkt met olie of lak, moet hij eerst worden geschuurd. Onze prijzen zijn dan ook gebaseerd op het schuren en vervolgens afwerken van de vloer. Wij werken met prijzen per vierkante meter (inclusief btw), welke je hierboven kunt bekijken. De materiaalkosten voor het afwerken met lak liggen aanzienlijk hoger dan wanneer wij de vloer afwerken met olie.

Vellingkanten en voegen

Een vellingkant (V-groef) is een afgeschuinde kant op de lengte van de plank. Veel houten vloeren zijn hiervan voorzien. Dit geeft vaak een mooi effect, maar het nadeel is dat hier veel vuil in ophoopt. Door de vellingkanten uit te frezen of te schuren passen ze weer goed bij de geschuurde vloer. Het voegen van vloeren gebeurt alleen op traditionele parketvloeren. Zoals tapis vloeren, visgraatvloeren en patroonvloeren. Door de vloer te voegen worden alle naden en spijkergaatjes gestopt. De kosten voor vellingkanten en voegen berekenen wij per vierkante meter en zijn in het bovenstaande overzicht te vinden.

Wat kost nieuwe randafwerking?

De meeste vloeren zijn voorzien van afwerklijsten (platte plinten). Deze moeten voor het schuren verwijderd worden. Wil je jouw vloer weer helemaal nieuw afgewerkt hebben? Kies dan ook voor nieuwe randafwerking. Hierbij heb je de keuze uit platte plinten of opstaande hoge plinten. In sommige gevallen is het noodzakelijk om beide te plaatsen. De kosten voor nieuwe randafwerking vind je in bovenstaand overzicht. Laat je door Vloercompleet informeren over de mogelijkheden!

Contact opnemen