sfeerimpressie

Portfolio

Wij bieden jou verschillende diensten aan voor diverse soorten vloeren. Hieronder geven we een (geïllustreerde) impressie van onze werkzaamheden en verlenen we wat informatie. Heb je vragen of wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een offerte en advies. Wij komen je vloer gratis en geheel vrijblijvend inspecteren om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

Eiken planken vloerplinten schuren en oliën

Wat van invloed kan zijn voor het schuren en/of oliën van hout is de kwaliteit en de dikte ervan. Een houten vloer is vaak gemaakt van eikenhout. Een houtsoort wat onder de mensen als zeer bekend wordt beschouwd, omdat het een biologisch en een neutraal verschijnsel is. Wat aantrekkelijk is aan een eiken planken vloer is haar biologische uiterlijk. Ook is het gebleken dat een van eikenhout gemaakte vloer eenvoudig te bewerken is.

Beuken lamelparket schuren, lakken en afwerken

Ook beukenhout is een initiatief wat veelvuldig gebruikt wordt in de parketwereld. Een beuken lamelparket heeft een prachtig uiterlijk, is makkelijk te bewerken en bevat geen vervelende splinters. Daarnaast is het een hard soort hout. Voor het onderhouden van een beuken lamelparket adviseren wij u om de stofdeeltjes die ontwikkeld worden in het parket wekelijks af te nemen met een (nattige) doek of te verwijderen met een stofzuiger. Let wel op dat het parket niet met teveel vocht wordt afgenomen. Zo houd je jouw beuken lamelparket voor een langere tijd houdbaar en blijft hij netjes.

Eiken tapis schuren, voegen, oliën

Als we het hebben over een tapisvloer dan praten we over een vloer waarin de massieve parketvloer wordt vastgemaakt aan de vloer. Tapis is een ander woord voor gewoon of standaard. De ondervloer bevat een spaanplaat van 12 millimeter dik. Vervolgens wordt daarop de massieve parketvloer van ongeveer 6 tot en met 9 millimeter aangelegd en gelijmd. Bij ons is er dan ook nog de mogelijkheid om deze te laten schuren en/of oliën. Verder is een vloerverwarming ook geschikt voor de tapisvloeren. Ze kunnen meerdere keren geschuurd worden om een langere houdbaarheid en levensduur te realiseren.

Massieve planken schuren en oliën

In tegenstelling tot de tapisvloeren worden de massieve planken vloeren niet per se vastgemaakt aan de vloer. Deze kunnen namelijk ook “zweven.” groot nadeel van zwevende vloeren is dat deze sneller kunnen gaan krimpen of juist uitzetten. Massieve planken vloeren zijn dan ook niet geschikt voor een vloerverwarming. Ook voor deze vloer geldt dat ze meerdere keren geschuurd kunnen worden om daarmee een langere levensduur te creëren. Altijd na het oliën zien uw massieve planken weer eruit als nieuw. Wanneer je het laat oliën maakt in dit geval helemaal niks uit.

Junckers beuken vloer schuren en lakken

Met een dikte van ruim 20 millimeter is de beuken vloer van het merk Junckers gemakkelijk te schuren en te lakken. Het houtsoort kan ook meerdere malen worden geschuurd vanwege de ruime afstand die er is tussen bovenste en onderste laag. Een beuken vloer van Junckers verkleuren vaak naar een licht oranje- en geelachtige kleur. Dit is helemaal geen groot probleem, want met een goede lak is uw vloer straks weer zo goed als nieuw in een mooie lichte beuken kleur. De Junckers vloeren zijn stabiele vloeren door de unieke onderlinge verbinding met metalen veren.

Klaar om je vloer te renoveren?

Heb jij één van deze soorten vloeren of een andere houten vloer of parket tot jouw beschikking en ben je daarom geïnteresseerd in onze diensten? Dan ben je bij Vloercompleet aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij stropen onze mouwen alvast op voor het bewerken van jouw vloer en verlenen je ook graag meer informatie hierover.

Contact opnemen