diensten

Houten vloer schuren

Slijtage, krassen, vlekken, beschadigingen en/of kleurverschillen? Tijd om je houten vloer te schuren. Vloercompleet is jouw vakman en kan jouw houten vloer of parketvloer schuren en opnieuw afwerken. Wij zijn hier al jarenlang in gespecialiseerd en kunnen jouw vloer er weer als nieuw uit laten zien.

Vrijblijvend afspraak maken

Renoveren door je houten vloer te schuren

Je houten vloer of parketvloer is op den duur aan renovatie toe. Wanneer dat is, hangt af van de soort vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief de vloer is gebruikt. Maar iedere vloer krijgt op den duur te maken met slijtage, krassen, vlekken, beschadigingen en kleurverschillen. Meestal moet de vloer helemaal geschuurd worden om hem weer mooi te krijgen, maar soms volstaat een andere aanpak ook. Wij weten precies hoe we jouw vloer er weer als nieuw uit kunnen laten zien! Maak direct een afspraak voor een gratis vloerinspectie en een vrijblijvende offerte.

Wij maken uw vloer weer als nieuw!

  • Gratis vloerinspectie en vrijblijvende offerte
  • Stofvrij schuren en afwerken
  • Gratis de juiste onderhoudsproducten
Gratis vloerinspectie en vrijblijvende offerte

Je houten vloer schuren is een uitdagende klus. Hoe je dat precies aanpakt, hangt van verschillende factoren af. Door onze jarenlange ervaring kennen wij al die factoren en weten wij precies hoe we jouw houten vloer moeten schuren. We komen daarom ook graag bij je langs voor een gratis vloerinspectie en een vrijblijvende offerte.

Stofvrij schuren en afwerken

Wij schuren je houten vloer professioneel met geavanceerde machines en externe stofzuiger voor een stofvrij resultaat! Dus geen vervelende schoonmaakklussen meer of stofdeeltjes die je tot maanden erna terugvindt.

Gratis de juiste onderhoudsproducten

Om je vloer in goede conditie te houden, krijg je nadat je houten vloer is geschuurd en afgewerkt gratis de juiste onderhoudsproducten bij je vloer! Hiermee kun je je vloer de eerste tijd onderhouden en schoonmaken. Gebruik altijd de juiste onderhoudsmiddelen! Zo houd je je vloer in de beste conditie.

Werkgebied en omgeving

Ons werkgebied bevindt zich in Groningen en omgeving maar werken in veel meer plaatsen! Vraag of bel ons gerust! We bespreken graag de mogelijkheden met je en komen daarvoor graag langs!

Wij werken o.a. in: Groningen, Haren, Assen, Appingedam, Bedum, Eelde, Hoogezand, Loppersum, Leek, Peize, Roden, Ten Boer, Rolde, Tynaarlo, Uithuizen, Vries, Winsum, Zuidbroek, Zuidhorn, Zuidlaren.

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen