Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Portfolio

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten vloeren. Hieronder geven we een (geïllustreerde) impressie van onze werkzaamheden en verlenen we wat informatie:

vloervloervloervloer

Eiken planken vloerplinten schuren en oliën:

Wat van invloed kan zijn voor het schuren en/of oliën van hout is de kwaliteit en de dikte ervan. Een houten vloer is vaak gemaakt van eikenhout. Een houtsoort wat onder de mensen als zeer bekend wordt beschouwd, omdat het een biologisch en een neutraal verschijnsel is. Wat aantrekkelijk is aan een eiken planken vloer is haar biologische uiterlijk. Ook is het gebleken dat een van eikenhout gemaakte vloer eenvoudig te bewerken is.

Eiken planken vloer schuren   Eiken planken vloer    Eiken plinten vloer   Planken plinten  

Beuken lamelparket schuren, lakken en afwerken:

Ook beukenhout is een initiatief wat veelvuldig gebruikt wordt in de parketwereld. Een beuken lamelparket heeft een prachtig uiterlijk, is makkelijk te bewerken en bevat geen vervelende splinters. Daarnaast is het een hard soort hout. Voor het onderhouden van een beuken lamelparket adviseren wij u om de stofdeeltjes die ontwikkeld worden in het parket wekelijks af te nemen met een (nattige) doek of te verwijderen met een stofzuiger. Let wel op dat het parket niet met teveel vocht wordt afgenomen. Zo houdt u uw beuken lamelparket voor een langere tijd houdbaar en blijft hij netjes.

Lamelparket gelakt   Beuken lamelparket lakken   Lamelparket lakken   Lamelparket schuren   Beuken lamelparket schuren   Lamelparket afwerken   Beuken lamelparket afwerken   Lamelparket

Eiken tapis schuren, voegen, oliën:

Als we het hebben over een tapisvloer dan praten we over een vloer waarin de massieve parketvloer wordt vastgemaakt aan de vloer. Tapis is een ander woord voor gewoon of standaard.  De ondervloer bevat een spaanplaat van 12 millimeter dik. Vervolgens wordt daarop de massieve parketvloer van ongeveer 6 t/m 9 millimeter aangelegd en gelijmd. Bij ons is er dan ook nog de mogelijkheid om deze te laten schuren en/of oliën. Verder is een vloerverwarming ook geschikt voor de tapisvloeren. Ze kunnen meerdere keren geschuurd worden om een langere houdbaarheid en levensduur te realiseren.

Eiken tapis   Eiken tapis schuren en oliën   Eiken tapis schuren en oliën   Eiken tapis oliën   Tapis              

Massieve planken schuren en oliën:

In tegenstelling tot de tapisvloeren worden de massieve planken vloeren niet perse vastgemaakt aan de vloer. Deze kunnen namelijk ook “zweven.” groot nadeel van zwevende vloeren is dat deze sneller kunnen gaan krimpen of juist uitzetten. Massieve planken vloeren zijn dan ook niet geschikt voor een vloerverwarming. Ook voor deze vloer geldt dat ze meerdere keren geschuurd kunnen worden om daarmee een langere levensduur te creëren. Altijd na het oliën zien uw massieve planken weer eruit als nieuw. Wanneer u het laat oliën maakt in dit geval helemaal niks uit.

Massieve planken schuren en oliën   Massieve planken schuren   Massieve planken   Massieve planken  Massieve planken oliën en schuren

Junckers beuken vloer schuren en lakken:

Met een dikte van ruim 20 millimeter is de beuken vloer van het merk Junckers gemakkelijk te schuren en te lakken. Het houtsoort kan ook meerdere malen worden geschuurd vanwege de ruime afstand die er is tussen bovenste en onderste laag. Een beuken vloer van Junckers verkleuren vaak naar een licht oranje- en geelachtige kleur. Dit is helemaal geen groot probleem, want met een goede lak is uw vloer straks weer zo goed als nieuw in een mooie lichte beuken kleur. De Junckers vloeren zijn stabiele vloeren door de unieke onderlinge verbinding met metalen veren. 

Junckers beuken vloer schuren   Beuken vloer schuren en lakken    Beuken vloer gelakt   Beuken vloer  

Meer informatie?

Heeft u één van deze soorten vloeren  of een andere houten vloer of parket tot uw beschikking en bent u daarom geïnteresseerd in onze diensten? Dan bent u bij Vloer compleet aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vult u contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij stropen onze mouwen alvast op voor het bewerken van uw vloer en verlenen u ook graag meer informatie hierover.                      

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen