Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Houten vloer schuren Haren

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Haren en omgeving? Heeft u net een nieuw huis en kan de vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Of heeft u last van slijtage, krassen, beschadigingen, vlekken en kleurverschillen bij uw huidige houten vloer? Vloer compleet kan u hierbij helpen! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van diverse soorten vloeren. Ons motto is dan ook: Wij maken uw vloer weer als nieuw! Het is logisch dat uw vloer op den duur toe is aan renovatie. Wanneer dit nodig is, hangt af van diverse factoren zoals het gebruik van de vloer, de bescherming en het soort vloer. Door de houten vloer te laten schuren, wordt deze weer helemaal mooi.

Uw houten vloer stofvrij laten schuren

Er is niets vervelender dan alle los stofdeeltjes nadat uw vloer is geschuurd. U bent er vaak nog lang mee bezig om alles schoon te krijgen en u komt overal stofdeeltjes tegen. Maar niet bij Vloer compleet! Wij werken met geavanceerde machines en externe stofzuigers, zodat wij een stofvrij resultaat kunnen leveren. Nadat uw vloer is geschuurd wordt deze tevens afgewerkt met parketolie of parketlak.

De werkwijze van Vloer compleet

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen wij altijd eerst langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier inspecteren wij grondig uw vloer en bespreken wij de diverse mogelijkheden met u. Vervolgens maken wij een offerte op maat op en kunt u beslissen hoe u uw vloer wilt laten behandelen. Na de behandeling is het belangrijk om uw vloer in goede conditie te houden, zodat deze mooi blijft. U krijgt van ons gratis de juiste onderhoudsproducten voor uw vloer. Zo kunt u de eerste tijd uw vloer onderhouden en schoonmaken. Het is essentieel om de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken, zo blijft uw vloer in goede conditie. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het behoud van uw vloer. Uw houten vloer schuren in Haren en omgeving doet u bij Vloer compleet!

Houten vloer schuren Haren Schuren houten vloeren haren

Vraag een vrijblijvende vloerinspectie aan

Wilt u uw houten vloer schuren in Haren en omgeving? Of wilt u direct een vrijblijvende vloerinspectie en offerte aanvragen? Neem hiervoor dan contact met ons op! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die Vloer compleet u kan bieden. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze prijslijst en onze referenties, zo heeft u een beeld van wat wij zoal kunnen doen voor u. Wij maken uw vloer weer als nieuw!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen