Vloer compleet

In 2009 is Melle Geerlings gestart met het bedrijf Vloercompleet. Waar hij zich in het begin ook richtte op het werken voor andere bedrijven, heeft hij zich nu voornamelijk gericht op de particuliere sector. Voordat Melle met zijn bedrijf begon heeft hij veel ervaring opgedaan bij soortgelijke bedrijven. Dat, gecombineerd met zijn commerciële opleiding, heeft hem doen besluiten dit bedrijf op te zetten.

De eerste jaren was het leggen van houten vloeren en parket een groot deel van zijn werkzaamheden. De afgelopen jaren heeft hij zich volledig gericht op het renoveren en onderhouden van bestaande houten vloeren en parket.

Een houten vloer is zo nu en dan aan onderhoud toe. Wanneer dit moment aangebroken is hangt af van het soort vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief een vloer gebruikt wordt. Meestal moet de vloer helemaal geschuurd worden om hem weer mooi te krijgen. In enkele gevallen is het voldoende om de vloer alleen grondig te reinigen en opnieuw te behandelen met olie of lak.

Omdat dit nooit van tevoren duidelijk is, komt Melle altijd langs voor een vrijblijvende offerte. Dan inspecteert hij de vloer en worden de mogelijkheden besproken. De offerte wordt jou toegestuurd en op basis daarvan kan je beslissen of je jouw vloer wilt laten behandelen.

Het schuren van jouw vloer gebeurt volledig stofvrij. Dit wil zeggen dat je naderhand geen last meer hebt van rondzwevende stofdeeltjes. Dit is mogelijk doordat alle apparatuur voorzien is van stofafzuiging. Ook voor de meest ingewikkelde ruimtes of hoekjes in jouw kamer is een oplossing doordat er verschillende professionele machines gebruikt worden.

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen