Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Uw parketvloer schuren in Groningen

Wij zijn Vloercompleet, gevestigd in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw houten vloer of parket. Dit doen wij onder andere door uw vloer te schuren. Door het schuren van parketvloeren wordt de duurzaamheid flink vergroot. Vloercompleet schuurt uw vloer met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers dat resulteert in een stofvrij resultaat. Wat betekent dit voor u? Dat u naderhand geen vervelende schoonmaakklussen of allergieën heeft! Nadat we uw vloer hebben geschuurd, wordt deze afgewerkt met vloerolie of vloerlak. Door onze benodigde vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring, kunnen wij succes garanderen.

Het belang van parket schuren

Een houten vloer is op den duur aan onderhoud toe. Het hangt af van de soort vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief de vloer gebruikt wordt, wanneer dat moment aangebroken is. Om een vloer weer helemaal mooi te krijgen, moet de vloer vaak helemaal geschuurd worden. In enkele gevallen is het reinigen van de vloer en het opnieuw behandelen met olie of lak voldoende. Daarom komt Vloercompleet altijd eerst bij u in Groningen en omstreken langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens dit bezoek wordt uw vloer geïnspecteerd en de mogelijkheden met u besproken. Op basis van de offerte kunt u vervolgens bepalen of en hoe u uw vloer wil laten behandelen. Voor uw parketvloer schuren bent u dus bij Vloercompleet aan het juiste adres!

Vloercompleet: meer dan parketvloer schuren in Groningen

Als het schuren van uw parketvloer gereed is, wordt deze afgewerkt met vloerolie of –lak:

Nadat we uw vloer hebben afgewerkt met olie of lak, ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Wij begrijpen als geen ander dat u dit zo wil houden. Vloercompleet levert daarom de eerste keer altijd de juiste onderhoudsproducten voor uw vloer gratis mee. Uw parket laten schuren doet u dus bij Vloercompleet!

Parketvloer schuren parket Groningen Schuren parketvloer Groningen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd hoe we uw parketvloer het beste kunnen schuren? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen