Stofvrij schuren

Als jij je zorgen maakt dat je na het schuren van jouw houten vloer uren bezig bent met het schoonmaken, geen zorgen meer! Wij schuren jouw vloer stofvrij met goedgekeurde en gecertificeerde stofzuigers en machines. Jouw boekenkasten, elektronische apparaten, gordijnen en meubelen hoeven niet meer te worden afgedekt voor het schuren of worden schoongemaakt achteraf.

Microscopische stofdeeltjes veroorzaakt door het schuren kunnen dagenlang in de ruimte blijven hangen nadat je jouw vloer hebt laten schuren. Naast de rommel, kunnen deze stofdeeltjes bij sommige mensen irritaties en allergische reacties veroorzaken, zeker bij mensen die astmaproblemen hebben. Waarom het riskeren als je nu de mogelijkheid hebt om stofvrij te schuren? Resterend stof na het schuren kan ook zorgen voor een onregelmatige en doffe afwerking. Stofvrij schuren geeft ook hier een voordeel. Omdat het houtstof zich niet kan nestelen, kan de lak of olie (afwerking) op een schoner oppervlak worden aangebracht, dus het enige wat je overhoudt is een fantastische mooie vloer.

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren. Vloer compleet is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van houten vloeren en parket. Wij investeren in duurzame machines en stofzuigers om stofvrij te werken.

Voordelen stofvrij schuren

  • Een volgens ziekenhuisklasse HEPA filter dat schone lucht levert van 99,996%.
  • Een stofvrije renovatie.
  • Beter voor jouw gezondheid.
  • Geen grote schoonmaak achteraf.
  • Beter voor het milieu.
  • Een mooier eindresultaat van jouw vloer.

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen