phone yellow 06 - 46736510 Vloercompleet (Groningen)

Vloer compleet


DE SPECIALIST
IN VLOEREN SCHUREN EN LAKKEN

Vraag een gratis vloer inspectie aan

Binnen enkele dagen kom ik vrijblijvend langs voor een inspectie van uw vloer.

DE VLOER SCHUREN EN LAKKEN

Schuren van de vloer

Als u een houten vloer hebt, zult u op een gegeven moment merken dat hij slijtage gaat vertonen. Dat lijkt minder mooi, maar bovendien is uw vloer dan ook niet meer optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Om uw vloer een langere levensduur te geven, kan een grondige opknapbeurt noodzakelijk zijn. Vloer compleet komt graag bij u langs om de vloer te bekijken en eerlijk advies te geven over wat er nodig is. Dit advies en een passende offerte zijn vrijblijvend en gratis.

Mocht u besluiten tot een renovatie, dan zien wij het als een uitdaging ervoor te zorgen dat uw houten vloer na het schuren er weer uitziet alsof hij net is gelegd.We werken zorgvuldig, met veel kennis van zaken, en maken gebruik van machines en materialen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kan uw vloer er na oplevering gegarandeerd weer een hele tijd tegen aan!

Vloer Compleet is specialist in het schuren van houten vloeren en parket.

Stofvrij schuren

De renovatie begint met het afschuren van de volledige laklaag. Dit kan helemaal stofvrij, omdat de schuurmachines die we gebruiken voorzien zijn van een afzuiging en filter. Alle beschadigingen, krassen en hoogteverschillen worden er met het schuren uitgehaald!

Lakken van de vloer

Vervolgens voorzien we de houten of parket vloer van een nieuwe laklaag. Lakken heeft als voordeel dat het onderhoudsvrij is: is de vloer eenmaal goed in de lak gezet, dan heb je er verder geen omkijken naar. Deze hoeft alleen nog schoongehouden te worden.

Het lakken van uw houten of parket vloer kan niet plaatselijk gebeuren. Het bijwerken van de lak is niet mogelijk. Vloer Compleet zorgt ervoor dat dit in principe ook niet nodig is, door de lak in drie lagen aan te brengen. Daarnaast door gebruik te maken van de beste lakken, die heel slijtvast zijn en een hoge belasting aankunnen.

Vloer lakken door Vloer Compleet

Veel mensen kiezen voor een matte lak, omdat dit de vloer een natuurlijke uitstraling geeft. Wij werken ook met een lak die zo mat is dat hij de vloer doet ogen als onafgewerkt. Zo komen de mooie eigenschappen van het hout optimaal in het zicht. Geeft een stoere uitstraling. Erg mooi voor bijvoorbeeld een industrieel of landelijk interieur. Uiteraard werken we de vloer waar nodig weer af met een op maat gemaakte randafwerking. Op die manier leveren we uw vloer altijd tot in de puntjes verzorgd op.

Onderhouden van houten vloer

Een gelakte vloer is heel gemakkelijk in het onderhoud. Het enige dat u hoeft te doen, is regelmatig reinigen met een reinigingsmiddel. Bij sommige lak soorten kan aanvullend af en toe een middel voor extra verzorging worden gebruikt. Vloer compleet levert een gratis eerste onderhoudsset. We nemen altijd de tijd om u te adviseren over hoe u de vloer zo mooi mogelijk houdt.

Vloer laten reinigen

Na gemiddeld 2 tot 5 jaar is de vloer meestal aan een intensievere reinigingsbeurt toe. Een vloerrenovatie is dan nog niet nodig als de vloer alleen vervuild is en slechts minimale beschadigingen vertoont.

Vloer compleet kan uw vloer dan in één dag grondig schoonmaken, zo nodig licht polijsten en van een nieuwe laklaag voorzien. Zodat deze weer goed beschermd is. Hierdoor is uw vloer ook minder snel aan een totale renovatie toe. Een diepte reiniging van uw vloer verlengt de levensduur van de vloer. Wij geven u graag advies!

Meer informatie?

- Bekijk de prijslijst

- Lees reacties van klanten in het gastenboek

- Neem contact op voor een vraag, offerte of afspraak

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; lak, mat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor slijtvaste bescherming. Olie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven en geeft een matte afwerking.Doordat wij met 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een slijtvaste bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle Geerlings heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.

 

Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 
-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing.  Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies.  Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 

-Teun en Masil

CONTACT

vloerKeesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com
Facebook Vloer compleet Twitter Vloer compleet Google+ Vloer compleet