Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


DE SPECIALIST
IN VLOEREN SCHUREN EN LAKKEN

DE VLOER SCHUREN EN LAKKEN

Vloer laten schuren

Als u een houten vloer heeft, zult u op een gegeven moment merken dat hij slijtage gaat vertonen. Naast het feit dat uw vloer daardoor minder mooi lijkt is hij ook niet meer optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Om uw vloer een langere levensduur te geven, kan een grondige opknapbeurt noodzakelijk zijn. Schakel Vloer Compleet in om uw vloer te laten schuren. De stap die daarop volgt is dat wij uw vloer lakken. Voordat het zover is komen wij natuurlijk graag bij u langs om uw vloer te bekijken en eerlijk advies te geven over wat er nodig is. Dit advies en een passende offerte zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Mocht u besluiten tot een renovatie, dan zien wij het als een uitdaging ervoor te zorgen dat uw houten vloer na het schuren er weer uitziet alsof hij net is gelegd. We werken zorgvuldig, met veel kennis van zaken en maken gebruik van machines en materialen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kan uw vloer er na oplevering gegarandeerd weer een hele tijd tegen aan!

Vloer Compleet is specialist in het schuren van houten vloeren en parket. Denk u er dus over na uw vloer te laten schuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Stofvrij schuren

De renovatie begint met het afschuren van de volledige laklaag. Dit kan helemaal stofvrij, omdat de schuurmachines die we gebruiken voorzien zijn van een afzuiging en filter. Alle beschadigingen, krassen en hoogteverschillen worden er met het schuren uitgehaald!

Vloer lakken

Vervolgens voorzien we de houten of parket vloer van een nieuwe laklaag. Lakken heeft als voordeel dat het onderhoudsvrij is. Stofvrij lakken is hierbij noodzaak, omdat daardoor de vloer er als helemaal nieuw uit komt te zien. Is de vloer eenmaal goed in de lak gezet, dan heb je er verder geen omkijken naar. De vloer hoeft alleen nog schoongehouden te worden.

Het lakken van uw houten of parket vloer kan niet plaatselijk gebeuren. Het bijwerken van de lak is niet mogelijk. Vloer Compleet zorgt ervoor dat dit in principe ook niet nodig is, door de lak in drie lagen aan te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van de best soorten lak, die heel slijtvast zijn en een hoge belasting aankunnen.

Lakken door Vloercompleet

Het spreekt natuurlijk voor zich dat door de afzuiging en filters van onze machines wij altijd uw vloer stofvrij schuren. Als het op soorten lak aankomt kiezen veel mensen matte lak, omdat dit de vloer een natuurlijke uitstraling geeft. Wij werken ook met een lak die zo mat is dat hij de vloer doet ogen als onafgewerkt. Zo komen de mooie eigenschappen van het hout optimaal in het zicht. Dit geeft een stoere uitstraling. Erg mooi voor bijvoorbeeld een industrieel of landelijk interieur. Uiteraard werken we de vloer waar nodig weer af met een op maat gemaakte randafwerking. Op die manier leveren we uw vloer altijd tot in de puntjes verzorgd op.

Onderhouden van houten vloer

Een gelakte vloer is heel gemakkelijk in het onderhoud. Het enige dat u hoeft te doen, is regelmatig reinigen met een reinigingsmiddel. Bij sommige lak soorten kan aanvullend af en toe een middel voor extra verzorging worden gebruikt. Vloer compleet levert een gratis eerste onderhoudsset. We nemen altijd de tijd om u te adviseren over hoe u uw vloer zo mooi mogelijk houdt.

Vloer laten reinigen

Na gemiddeld 2 tot 5 jaar is de vloer meestal aan een intensievere reinigingsbeurt toe. Een vloerrenovatie is dan nog niet nodig als de vloer alleen vervuild is en slechts minimale beschadigingen vertoont.

Vloer compleet kan uw vloer dan in één dag grondig schoonmaken, zo nodig licht polijsten en van een nieuwe laklaag voorzien. Zodat deze weer goed beschermd is. Hierdoor is uw vloer ook minder snel aan een totale renovatie toe. Een diepte reiniging van uw vloer verlengt de levensduur van de vloer. Wij geven u graag advies!

Meer informatie?

- Bekijk de prijslijst

- Lees reacties van klanten in het gastenboek

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen