Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


PROFESSIONELE
REINIGING VAN UW VLOEREN

Vloer laten reinigen in Groningen en omgeving

Geef uw vloer een opfrisbeurt

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om advies te geven over zowel het reinigen als de totaalrenovatie van uw vloer!

Intensieve reiniging

Als u heeft gekozen om uw vloer te laten reinigen door Vloer Compleet, starten wij de opfrisbeurt met een schrob-/zuigmachine. Dit is een prachtig en effectief apparaat, dat met speciale borstels en pads de vloer tot diep in de nerf van het hout schrobt, zodat al het vuil wordt verwijderd. Ook vastgelopen en hardnekkig vuil is hiermee verleden tijd!

Nabehandeling van uw vloer

Om de vloer daarna weer de optimale bescherming te geven, geven we deze in veel gevallen een nabehandeling. Het is noodzakelijk om het hout te beschermen en te voorzien van een slijtvaste coating. Vloer Compleet gebruikt hiervoor een 2-componentenolie.

U kunt kiezen om een gelakte vloer alleen te laten schoonmaken, of om het ook licht te laten polijsten en af te lakken. Deze hele behandeling duurt 1 dag en zorgt ervoor dat uw vloer er weer een stuk frisser uitziet en een hele tijd vooruit kan. Wij van Vloer Compleet staan daar garant voor! Laat snel uw vloer reinigen door contact met ons op te nemen, of informeer u naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

 

VRAAG EEN GRATIS VLOERINSPECTIE AAN

Binnen 48 uur kom ik vrijblijvend langs voor een inspectie van uw vloer.

iNSPECTIE AANVRAGEN

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen