phone yellow 06 - 46736510 Vloercompleet (Groningen)

Vloer compleet


PROFESSIONELE
REINIGING VAN UW VLOEREN

Vraag een gratis vloer inspectie aan

Binnen enkele dagen kom ik vrijblijvend langs voor een inspectie van uw vloer.

Vloer laten reinigen in Groningen en omgeving

Geef uw vloer een opfrisbeurt

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om advies te geven over reiniging dan wel renovatie.

Intensieve reiniging

De opfrisbeurt start met een intensieve reiniging van de vloer. We gebruiken hiervoor een schrob-/zuigmachine. Een prachtig en effectief apparaat dat met speciale borstels en pads de vloer tot diep in de nerf van het hout schrobt, zodat al het vuil wordt verwijderd, ook vastgelopen en hardnekkig vuil.

Nabehandeling van uw vloer

Om de vloer daarna weer de optimale bescherming te geven, geven we deze in veel gevallen een nabehandeling. Een geoliede vloer moet altijd weer nabehandeld worden en wordt voorzien van een 2-componentenolie, die het hout beschermt en ook voorziet van een slijtvaste coating.

Een gelakte vloer wordt of alleen schoongemaakt of schoongemaakt, licht gepolijst en afgelakt. Deze behandeling is dankbaar werk, want in korte tijd (1 dag) ziet uw vloer er gegarandeerd weer een stuk frisser uit en kan er weer een hele tijd tegen.

Meer informatie?

 

VRAAG EEN GRATIS VLOERINSPECTIE AAN

Binnen 48 uur kom ik vrijblijvend langs voor een inspectie van uw vloer.

iNSPECTIE AANVRAGEN

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; lak, mat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor slijtvaste bescherming. Olie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven en geeft een matte afwerking.Doordat wij met 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een slijtvaste bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle Geerlings heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.

 

Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 
-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing.  Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies.  Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 

-Teun en Masil

CONTACT

vloerKeesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com
Facebook Vloer compleet Twitter Vloer compleet Google+ Vloer compleet