Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Uw vloer schuren en oliën

2-componenten olie

Olie haalt de structuur en kleur in uw vloer naar boven, waardoor het een matte afwerking geeft en voor een natuurlijke uitstraling zorgt. Doordat wij met 2-componenten olie werken is uw vloer snel droog en wordt een slijtvaste bescherming gecreëerd. Onderhoud is hierdoor makkelijk en eenvoudig zelf te doen! Heeft u zelf geen tijd of zin, dan kunt u dit ook door ons laten doen.
Olie is verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor kunt u uw vloer wat donkerder laten maken of juist wat lichter. Dit geldt in de regel alleen voor eikenhouten vloeren. Uw vloer laten schuren en oliën. Wij zijn niet voor niets uw vloeren specialist in Groningen en omgeving en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Oliën: Het juiste vloer onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat uw vloer mooi blijft en dat uw vloer er weer jaren tegen aan kan. Daarom verzorgen wij professioneel vloeronderhoud en geven wij altijd het juiste advies voor uw vloer. 

U krijgt bij ons altijd het eerste onderhoudspakket gratis, zodat u zelf de vloer kunt onderhouden.

Gebruik zo nu en dan zeep om de vloer schoon te houden en te voeden. Naast het zepen moet de vloer (afhankelijk van het gebruik) eens in de 2 tot 5 jaar opnieuw geolied worden. Hierbij is het cruciaal dat de vloer eerst wordt gereinigd. Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Wij reinigen uw vloer machinaal en zorgen er daarna voor dat het wordt geolied. Neem contact met ons op en verleng de levensduur van uw vloer! Ook voor vragen en advies kunt u uiteraard bij ons terecht.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen