Vloercompleet (Groningen)  

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Uw vloer schuren en lakken?

Onderhoudsvriendelijk

Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk.

Er zijn verschillende uitvoeringen van lak mogelijk, de meeste klanten kiezen voor een matte lak. Maar u kunt ook kiezen uit half-glans of glans. Het is dus niet meer zo dat lak per definitie uw vloer een glans geeft. Er is zelfs een extreem matte lak verkrijgbaar, deze geeft helemaal geen glans meer.
Zeer sterk!

Wij werken alleen met de beste producten. Onze parketlak is daarom geschikt voor zwaar belaste parketvloeren. En hierdoor zeer slijtvast. Wij voorzien uw vloer van 3 sterke laklagen.

Lakken: Het juiste vloer onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat uw vloer mooi blijft en dat uw vloer er weer jaren tegen aan kan. Daarom krijgt uw bij ons altijd het juiste vloer onderhoud en advies.
Pallman

Onderhoud lakvloeren

Regelmatig dweilen met een reinigings-beschermmiddel. Daarnaast kunt u uw de vloer om de paar maand in een polisch zetten, deze geeft de laklaag een beschermlaagje.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

twittergoogle-plusfacebook

Beoordeling door klanten:
9.6/10 - 4 beoordelingen