Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Uw houten vloer of parket laten renoveren

Is uw houten of parket vloer toe aan renovatie? Vloer Compleet helpt u hier graag bij! Het opknappen van uw vloer is altijd de moeite waard. Door een mooie lak of olie wordt de geschuurde vloer mooier dan ooit tevoren. Daarnaast verlengd het renoveren van de houten of parket vloer ook nog eens de levensduur en kan deze weer jaren mee! 

Parket laten renoveren doet u het beste bij Vloer Compleet! Dit geldt natuurlijk ook voor de renovatie van houten vloeren. Uiteraard komen we eerst geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat uw vloer nodig heeft. Lees hier meer over drie van onze diensten:

Prijzen: kosten renoveren houten vloer

Vloer Compleet werkt met prijzen per vierkante meter vloer die gerenoveerd moet worden. Ook het voegen of nieuwe randafwerking voor uw vloer kunnen wij voor u uitvoeren. Daarnaast doen we ook het frezen van de V-groef in uw vloer. Alle aspecten aan de vloer kunnen wij renoveren en mooier maken dan ooit. Voor deze diensten rekenen wij ook prijzen per vierkante meter. Bekijk hier de prijslijst, dan weet u wat het renoveren van uw vloer ongeveer gaat kosten. Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen