Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


WAT ANDEREN ZEGGEN

Referenties

 

Fam v d Klooster, Haren schreef: 

Heel tevreden over Vloer compleet/ Melle. Alle tijd en aandacht voor overleg en advies. Goed inzicht in herstel. Prettig om in huis aan het werk te hebben. Perfect afgewerkt. En natuurlijk het belangrijkste: de vloer is zelfs mooier geworden dan toen deze destijds nieuw gelegd was. De matte lak heeft voor een mooi, natuurlijk resultaat gezorgd. Kortom: een aanrader.


Fam Hoekstra, Winsum schreef: 

We hebben weer een prachtige eiken vloer gekregen, genieten er elke dag van. Mooie afwerking en alles volgens afspraak! Zeer vakkundig!


 
Willem en Ineke, Harkstede schreven: 

Onze vloer is weer als nieuw!! We zijn er heel tevreden over. Super Een aanrader


 
Ger, Zuidbroek schreef:

Goed advies, nette werker en een Vakman met een grote V Je krijgt zeker waar voor je geld bij deze ondernemer Klasse!


Fam Meijer, Siddeburen schreef: 

Melle heeft onze vloer weer een compleet nieuw uiterlijk gegeven. Van een oude versleten vloer heeft hij hem weten om te toveren naar een lichte eiken vloer met een vleugje grijs. Een week lang is Melle bezig geweest met zijn oog voor detail. Heel vakkundig en alles volgens afspraak. Ik raad Melle zeer zeker aan!


Jannie en Albert Kamminga, Paterswolde schreef: 

Melle heeft onze eikenhouten vloer weer als nieuw gemaakt. Afgelakt met olie werd de vloer mooier als van te voren. Echt vakwerk. Een aanrader. Bedankt.


fam. van Oorspronk, Groningen schreef: 

Melle heeft onze zeer donkere eiken vloer weer
als nieuw gemaakt. Het resultaat is fantastisch. Melle werkt zeer schoon en netjes.
Echt een aanrader. Melle bedankt!!


Kees en Brechtje Hekkema, Leek. schreef: 

Onze vloer van maple hout is door Melle op een fantastische manier behandeld. De vloer is mooier dan ooit tevoren. Een klasse bak die vent, en zeer zorgvuldig.


Teun & Masil, Nieuw Roden schreef:

Onze maplevloer was 10 jaar na de laatste lakbeurt wel toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing.
Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. Samen met de witte plinten geeft het een enorme ruimtewerking.
We genieten er elke dag van….
Super gedaan, Melle!!


Selma, Groningen schreef: 

We hebben onze bamboe vloer laten schuren, oliën en repareren. We zijn ontzettend blij met het resultaat. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou kunnen worden. Ook de reparaties zijn zeer netjes uitgevoerd. Echt vakwerk! Bedankt!


Arie en Jantje, Hoogezand schreef: 

We zijn helemaal tevreden met ons opgeknapte beukenparket.
Nadat we contact met hem hadden gezocht kwam hij snel langs om te kijken,
en werd er een offerte gemaakt wat ons aanstond.
En nu ligt onze vloer er als nieuw bij.
Melle bedankt.


Margriet en Herman, Groningen schreef:

wij zijn héél blij met onze nieuwe vloer!
na 17 jaar was onze eikenhouten vloer toe aan een opknapbeurt en het lijkt nu alsof we in een nieuw huis terecht zijn gekomen. erg mooi. en voor elk probleem met een lastig plinthoekje heeft Melle een oplossing. een echte aanrader!


Louise schreef: 

Onze eiken vloer weer helemaal als nieuw met een mooie kleur, klein beetje white wash. Goed werk afgeleverd. Professioneel en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen! Bedankt Melle! Top gedaan!


Gerard en Miranda, Eelde schreef: 

Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet. Melle werkt zeer gestructureerd en netjes. Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen. Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!


Dincka Altena en Jan Bijstra, Onnen schreef: 

Nadat wij Melle via de site om advies hadden gevraagd, reageerde hij snel. Binnen een paar dagen kwam hij poolshoogte nemen en een afspraak was snel gemaakt. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Mooi werk, Melle!


Carolien en Renate schreef: 

Onze eiken vloer is weer als nieuw geworden na schuren en behandeling met een mooie white wash olie. En als finishing touch overal nieuwe plinten. Het ziet er prachtig uit. Erg tevreden en alles stofvrij


Jan en Ina Bos, Groningen schreef: 

Helemaal tevreden zijn we met ons opgeknapte beukenparket.
Bij Melle kun je rekenen op professionaliteit, klantvriendelijkheid en een goede prijs/ kwaliteitverhouding.
We zijn erg blij dat we met hem in contact kwamen.


Dick Blaauw, Zuidhorn schreef: 

Vanaf het eerste contact met Melle al een goed gevoel. de communicatie verloopt soepel bij hem en hij komt zijn afspraken goed na. Top. Daarnaast denk hij mee en merk je aan alles dat hij zijn vak serieus neemt, er veel plezier in heeft en zelf ook trots is op het resultaat.

Kortom: een echte vakman met hart voor zijn werk.


Wim en Iteke (Winsum) schreef: 2 september 2016 om 14:15

De oude parketvloer in ons nieuwe huis is prachtig geworden! Erg tevreden over het resultaat en de werkwijze (snel, netjes en in goed overleg)!


Aaf verver (Hoogezand) schreef: 22 juli 2016 om 23:35

Helemaal blij met onze’nieuwe’ vloer,na plm 15 jaar onze eikenvloer weer als nieuw,mooi in de olie en weer een frisse look,niet gedacht dat het zo mooi zou worden.
Melle heeft verstand van zaken en geeft goede adviezen.


Maartje Trip, Groningen schreef:

Erg tevreden over de adviezen en het uiteindelijke geleverde resultaat van Melle!


Kirsten Auwema, Glimmen schreef: 

Erg blij met de geschuurde eikenvloer en de nieuwe frisse look. Met een goed advies in de keuze van een olie hebben we nu een lichtere vloer.
Het contact met Melle liep heel goed en hij werkt erg precies en heeft verstand van zaken en afspraken.


Frank en Ondine, Haren schreef: 

Melle heeft zeer deskundig en toegewijd onze esdoorn vloer geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is prachtig! Hij heeft werk uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. De contacten met hem verliepen heel prettig.


Lia Beerstra schreef: 

Melle heeft onze dertig jaar oude parketvloer weer een nieuw gezicht gegeven. Het ziet er weer prachtig uit. Melle heeft verstand van zijn vak en hij heeft zich aan alle afspraken gehouden. Dank Melle!


Koert en Annemiek, Groningen schreef: 

Na tien jaar en twee grote enthousiaste honden, was onze grenen vloer dringend aan onderhoud toe. Melle heeft een wonder verricht. De vloer is als nieuw. Het hele huis fleurt er van op.


Mark en Linda Prins, Haren schreef: 

Melle heeft onze parketvloer weer volledig nieuw leven ingeblazen. De vloer is werkelijk weer als nieuw. We hebben overwogen een andere vloer aan te schaffen. Wat zijn we blij dat we dat niet gedaan hebben. Ook de afwerking van de plinten is prachtig. We hebben Melle leren kennen als een betrouwbare vakman met heel veel liefde voor zijn werk. Melle bedankt!


Robert Berting schreef: 

Melle heeft ons op zeer vakkundige wijze van smeltwatervlekken in het parket verlost.
Tevens heeft hij een aantal onvolkomenheden onzichtbaar weggewerkt. Snel, zeer servicegericht en deskundig!


Alice & Anne Marieke schreef: 

In ons nieuwe huis lag een eiken en een kastanjevloer die erg aan onderhoud toe waren. Melle heeft beide vloeren geschuurd, aangeklopt om de naden weer te sluiten, de vuiligheid ook tussen de groef uit geschuurd en daarna in de olie gezet en nieuwe plinten erop. Het veschil is enorm, echt weer prachtig geworden. Melle heeft verstand van de vloeren, geeft goede tips, en voert zijn werk heel erg goed uit. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!


Boudewijn & Karin schreef: 

Onze beukenlamelparket van bijna 20 jaar oud is weer als nieuw. We zijn hier erg blij mee. Na het zorgvuldig schuren en lakken en afwerken van de plinten heeft Melle dat vakkundig afgeleverd. We kunnen hem zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt.


Jan en Petra schreef: 

We zijn erg tevreden over vloer compleet. Bij de eerste beoordeling over de vloer door Melle hadden we beiden een goed gevoel. Deze Man verstaat zijn vak. De vloer is inmiddels geschuurd en in de olie gezet en hij is weer als nieuw. We zijn erg blij met het eind resultaat. Bedankt Melle


Bert en Anne schreef: 

Wij zijn heel enthousiast over VloerCompleet. Melle werkt het liefst alleen en hij weet het ook echt zo uit te voeren zoals hij het in zijn hoofd heeft. Het resultaat mag er dan ook zijn! De afwerking is tip-top in orde. Kortom, wij zijn meer dan tevreden!


Johan en Anneke Oosterhuis (Assen) schreef:

Het vertrouwen dat we bij Melle kregen toen hij beoordeelde of onze >25 jaar oude eiken parketvloer nog geschikt was voor een 2e keer schuren werd volledig bewaarheid toen hij de vloer had geschuurd en behandeld met “olie”. Een werkelijk prachtig resultaat. Professionele kwaliteit van een plezierige en bekwame parketteur. Dank je wel Melle!


Mirjam van der Meer schreef: 

Onze vloer is op advies van Melle geschuurd en opnieuw in de olie gezet. De vloer lag al ruim 15 jaar en had daardoor de nodige beschadigingen opgelopen.
Wat een geweldig resultaat, de warme kleur van het eikenhout straalt je weer tegemoet. Hij ziet er uit als nieuw! Dik tevreden met het resultaat.
Vanaf het eerste mailcontact is alles goed verlopen.
Melle doet zijn werk nauwkeurig en enthousiast en komt zijn afspraken na.
Hij wordt door ons warm aanbevolen


Ger Hendriks schreef: 

Onze vloer ziet er weer prachtig uit nadat Melle hem heeft behandeld.Prachtig mooi geschuurd en gelakt.Wij zijn er erg blij mee.Melle bedankt.??


Roeland & Maureen schreef: 

“We hebben een nieuwe vloer”! Nooit gedacht dat het zo zou opknappen. Eiken vloer geschuurd en in de white wash olie gezet met een prachtig resultaat. En wat een vakman is Melle. Echt complimenten hoe hij te werk gaat, netjes is, heel kundig is, steeds uitleg geeft over wat hij aan het doen is en meedenkt over het logistieke deel. Het is toch lastig waar je met je spullen heen moet als de hele beneden verdieping gedaan moet worden, maar alles is heel goed verlopen. Echt heel blij met het resultaat en zou iedereen een samenwerking met Vloer Compleet aanbevelen.


Johan schreef: 26 augustus 2015 om 08:43

De eikenhouten vloer in onze nieuwe woning had een white wash laklaag wat niet onze smaak is en lag er slordig bij.

Melle heeft de vloer helemaal gerenoveerd: de laklaag is er helemaal afgeschuurd en de vloer is in een olie gezet zodat deze de door ons gewenste tint heeft gekregen. Ook moesten er nog muurplinten geplaatst worden en afwerkplinten. De vloer is nu helemaal onze smaak en ligt er weer prachtig bij!

Mochten we ooit nog weer eens wat willen of moeten met onze vloer, dan bellen we Vloercompleet zeker weer!


Rob schreef: 31 juli 2015 om 09:55

Melle verstaat zijn vak; hij komt zeer deskundig over en komt gemaakte afspraken stipt na.
Wij hadden een zes jaar oude geoliede vloer die erg lelijk was geworden door alle vlekken. Na overleg met Melle heeft hij de vloer tijdens onze vakantie geschuurd en gelakt. De vloer ziet er nu uit als nieuw. Of beter: hij is door de laklaag een stuk mooier dan toen we hem kochten. Bovendien is hij onderhoudsarmer, iets wat ons als gezin met kinderen beter past. En als we de prijs hadden geweten hadden we het veel eerder laten doen!


Tim schreef: 29 juni 2015 om 21:02

In ons nieuwe huis hadden we een zeer donkere grenen vloer, melle heeft de vloer geschuurd en behandeld, met een prachtig resultaat. Van te voren hebben we samen met melle gekeken wat er mogelijk was en tussentijds konden we een kleur olie kiezen (diverse kleuren aangebracht op de vloer). We zijn erg tevreden met het resultaat en de werkwijze van melle.


Henk & Sietske schreef: 29 juni 2015 om 10:16

Toen we het huis kochten, wisten we niet goed wat we konden doen met de vloer. Toen we Vloer compleet belden, was Melle bereid om gelijk langs te komen om advies te geven.
Melle heeft onze vloer gereinigd en in de olie gezet. Vloer ziet er weer krachtig en schoon uit.. weer als nieuw! We kunnen nu weer optimaal genieten van ons nieuwe huis!


Carla Knol schreef: 8 juni 2015 om 11:16

Wij hebben onze blankeiken vloer door Melle laten opknappen, wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd!Hij is weer als nieuw! Melle
is zeer vakkundig met zijn werk bezig en is netjes en correct, en bevelen hem dan ook zeker aan! Wij kunnen weer jarenlang van onze vloer genieten dankzij Melle!


Joka olijve schreef: 25 mei 2015 om 15:37

Op goed geluk had ik via internet gezocht naar een vloerenspecialist en vond Melle. Wat een gouden greep! Melle is een Echte vakman met liefde voor zijn werk! Mijn vloer heeft een complete metamorfose ondergaan en ben er zeer content mee!


Peter Driessen schreef: 17 maart 2015 om 12:45

Door verschillende omstandigheden en een lekkende plantenpot heeft onze vloer veel schade gehad. Onder de plantenpot was de vloer geheel omhoog gekomen en verrot.
Reparatie, moest een haast opdracht worden
Vloer-compleet was de enige die moeite heeft gedaan om zijn planning zo om te stellen dat hij direct na een dag aan de gang kon. Het was een vloer van 25 jaar geleden en planken waren niet meer leverbaar. Toch wist Melle het geheel op een zeer vakkundige wijze te herstellen.
De gehele vloer ligt er weer als nieuw bij.
Van de herstelde plek is niks meer te zien, de vloer is weer een geheel.
Melle, dank voor deze geweldige inspanning.


Jan Ype Nota schreef: 2 maart 2015 om 23:28

Onze maple vloer is fantastisch gerenoveerd door Melle. Hij heeft uitstekend werk geleverd en je merkt dat hij van zijn vak houdt!


Joost & Monique, Haren schreef: 15 februari 2015 om 13:58

Onze parketvloer is stofvrij geschuurd en geolied met 2-componenten olie. We zijn ontzettend blij met de werkwijze van Melle en het resultaat.


willianne schreef: 11 februari 2015 om 13:18

Vorige week onze vloer laten schuren en in een witte olie laten zetten. En wat is het mooi geworden. Nooit gegedacht dat onze vloer zo mooi kon worden. Duidelijke uitleg gehad over onderhoud etc en Melle heeft het allemaal netjes achtergelaten. Nogmaals bedankt Melle voor onze prachtige vloer!!!


Syb schreef: 24 november 2014 om 04:52

Zomer 2013 hebben wij onze vloer stofvrij! Laten schuren . Gelakt daarna . Een wereld van verschil zie fotoserie van onze woonkamer op deze site ( 2 e serie foto s) . We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Topklasse !!


Henk schreef: 9 oktober 2014 om 17:10

Wat zijn we blij met onze “vernieuwde” vloer. Ziet er uit als nieuw dankzij de vakkundige behandeling van Melle. We zullen je overal van harte aanbevelen!


Ida Veltman schreef: 29 september 2014 om 20:01

De hele benedenverdieping is door Melle geschuurd en geolied en wat een prachtig resultaat. Hij kreeg de sleutel en na een aantal dagen zag ik hoe zorgvuldig en netjes hij had gewerkt. Zelfs van de reparaties in de vloer is niets meer te zien. Top!


Nienke schreef: 18 september 2014 om 09:16

De vloer ziet er nu helemaal top uit. Goed resultaat, en fijn dat je al zo snel weer de vloer op mag!


Gea van der Heide schreef: 28 augustus 2014 om 15:22

Wat is onze vloer mooi geworden!!! Melle, hartelijk dank voor het goede werk, jouw netheid en nauwkeurigheid. We bevelen je ten zeerste aan!! En genieten van de mooie als nieuw geworden vloer!


Rienk schreef: 22 augustus 2014 om 15:21

Onze parketvloer verdiende een opknapbeurt. Tijdens onze vakantie het huis toe vertrouwd aan Melle.
Na terugkomst krijgen we keer op keer de vraag of we een nieuwe vloer hebben?!
Bedankt voor je vertrouwen en vakmanschap!


Patrick Kloosterman schreef: 25 juni 2014 om 15:19

Wij wilden een mooie visgraat vloer in onze jaren 30 woning. Vol enthousiasme en met passie voor het vak heb jij dit samen met Jacco gerealiseerd. Het resultaat is verbluffend. Vele malen dank….


Peter en Veronika schreef: 2 juni 2014 om 15:18

Bedankt Melle, onze bamboe vloer ziet er weer als nieuw uit. Bedankt voor je beleving, nauwkeurigheid en je vakmanschap. Een zeer goede aanbeveling als een houtenvloer opnieuw geschuurd moet worden en afgewerkt. Nogmaals bedankt topper.


Kaj en Maria schreef: 21 mei 2014 om 15:18

Melle, hartelijk dank. Je hebt een oude vloer om weten te toveren tot een fantastisch mooie nieuwe vloer!


Peter en Christien schreef: 5 mei 2014 om 15:17

We zijn erg tevreden met de behandeling van onze eiken vloer door Melle. Hij ziet er na schuren en lakken weer uit als nieuw!


Nico Ampak schreef: 4 mei 2014 om 15:16

Na een stofvrije behandeling (schuren, frezen en lakken) is onze kastanjehouten vloer weer als nieuw.
Wij zijn zeer tevreden.


Auke Vogelzang schreef: 3 mei 2014 om 15:14

Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen. Ik kan niet anders concluderen dat alles hieronder geschreven ook op mij van toepassing is. Bent u opzoek naar iemand die uw parketvloer kan opknappen, stop met zoeken en bel Melle!

Henk Eigenberg schreef: 28 maart 2014 om 15:13

Vooral de souplesse waarmee Melle de dagen in deelt zodat niet in een keer alles verhuisd moet worden is de reden waarom ik hem kan aanbevelen, verder gewoon goed werk geleverd.


Roel en Tietie schreef: 17 februari 2014 om 15:11

Melle heeft onze beukenvloer weer als nieuw gemaakt.Hij heeft het glad geschuurd en goed in de lak gezet.Het ziet er perfect uit.We zijn ook tevreden met het overleggen en het contact .We raden hem zeker aan.Nogmaals Bedankt.


Willem en Marian Schoonveld schreef: 21 januari 2014 om 16:44

Melle heeft een eiken parketten vloer van 30 jaar oud weer als nieuw gekregen! Hij heeft alles strak geschuurd en netjes gelakt. Ook zat er veel spanning in de vloer, dit heeft hij ingezaagd zodat de spanning eruit is en de vloer weer kan werken.
Hij overlegd alles en dat is prettig in de omgang en vertrouwen.

We willen hem ook zeker bij anderen aanraden! Bedankt!


Frans en Pia schreef: 4 december 2013 om 16:44

We zijn zeer blij met onze vloer, weer als nieuw! Bedankt Melle! Na 25 jaar ook eindelijk plinten.


Ger en Tiny Boerema schreef: 1 december 2013 om 06:00

Melle bedankt!
Ons parketvloer is als nieuw!
Vakmanschap voor een redelijke prijs.
We zijn erg tevreden.
bedankt.


Peter Wildeboer schreef: 24 november 2013 om 05:59

Onze vloer was donker gebeitst, Melle heeft dit geschuurd en gelakt en nu hebben we een totaal andere vloer. Het ziet er keurig netjes uit, aanrader!


J. ten Dam schreef: 13 oktober 2013 om 05:59

Wij zijn erg tevreden en blij met onze geschuurde en gelakte vloer. De vloer is als nieuw en vele malen mooier geworden. Erg blij dat we dit gedaan hebben. Zeker een aanbeveling waard!


A.Bouma schreef: 13 september 2013 om 05:57

Vloer ziet er fantastisch uit nadat hij is geschuurd en gelakt. Compliment voor het vakmanschap en het moderne apparatuur dat hij ervoor gebruikt.
Een aanbeveling waard!


Jasper Schuurman schreef: 5 september 2013 om 05:53

Vloer compleet heeft bij ons de gehele vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Ontzettend goed vakmanschap! We hebben veel complimenten gehad en zijn dit tevreden, staaltje vakwerk!


Ineke Derks schreef: 22 augustus 2013 om 05:53

Complimenten voor Melle, we hebben een prachtige nieuwe vloer nadat deze is geschuurd en in de olie is gezet!!! We krijgen zoveel positieve reacties van iedereen die de vloer komt bewonderen!!!


Planting schreef: 2 september 2012 om 05:53

Ik heb mijn nieuwe vloer laten schuren en olien, het ziet er geweldig uit! Advies en uitvoering heel goed.


RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen