Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Parketvloer laten schuren

Een parketvloer is op een gegeven moment toe aan renovatie. Het kan zijn dat u last krijgt van slijtage, krassen, beschadigingen, vlekken en kleurverschillen. Wanneer u hier last van gaat krijgen, ligt aan diverse factoren. Zo is het afhankelijk van het soort vloer, de bescherming die de vloer heeft en hoe intensief de vloer wordt gebruikt. Ook kan het zijn dat u een nieuw huis heeft gekocht waar een parketvloer in ligt. Wanneer u de parketvloer graag wilt behouden, maar deze wel een opfrisbeurt kan gebruiken kunt u de parketvloer laten schuren. Vloer compleet heeft jarenlange ervaring op het gebied van renovatie voor vloeren. Laat uw parketvloer schuren door Vloer compleet, wij zorgen ervoor dat uw parketvloer weer als nieuw is!

De werkwijze voor uw parketvloer

Uw parketvloer laten schuren door Vloer compleet gaat gepaard met onze eigen werkwijze. Wij vinden persoonlijk contact en uw mening belangrijk. Wij starten daarom altijd met een vrijblijvende vloerinspectie en offerte. We bespreken dan samen de mogelijkheden voor uw vloer en die stellen we op in een offerte. Vervolgens kunt u kiezen voor welke dienst u wilt gaan. Wanneer wij te werk gaan, leveren wij de vloer stofvrij en afgewerkt af. Daarnaast ontvangt u van ons ook gratis onderhoudsproducten. Nu uw vloer weer als nieuw is, is het belangrijk om deze in een goede conditie te behouden. Met de juiste onderhoudsproducten kunt u uw vloer de eerste periode goed onderhouden en makkelijk schoonmaken.

Altijd een stofvrij resultaat

Het schuren van een parketvloer kan zorgen voor redelijk wat stof. Erg vervelend voor u, want u bent druk met schoonmaken en het wegwerken van alle stofdeeltjes. Maar niet bij Vloer compleet! Wij werken met geavanceerde machines en externe stofzuigers, waardoor wij altijd een stofvrij resultaat opleveren. Ook wordt na het schuren uw vloer afgewerkt met parketolie of parketlak. Zo heeft u een prachtige, stofvrije parketvloer waar u zelf weinig omkijken meer naar heeft!

Parketvloer laten schuren Schuren parketvloer

Meer informatie over onze diensten

Uiteraard adviseren wij u graag over onze diensten op het gebied van schuren, lakken en oliën. Wilt u direct een afspraak maken voor uw parketvloer te laten schuren? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met ons op, dan helpen wij u graag verder! Op onze website kunt u ook diverse referenties lezen van tevreden klanten, zo heeft u een goed beeld van onze werkzaamheden. Vloer compleet zorgt ervoor dat u weer met liefde naar uw parketvloer kunt kijken!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen