Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Parket schuren Haren

Wilt u uw parket schuren in Haren en omgeving? Heeft u last van krassen, beschadigingen, slijtage, vlekken of kleurverschillen? Vloer compleet is dé specialist op het gebied van parketvloer schuren en opnieuw afwerken. Ons motto is niet voor niets: Wij maken uw vloer weer als nieuw! Wanneer u een parketvloer hebt, is deze op den duur aan renovatie toe. Wanneer dit nodig is, hangt af van een aantal factoren zoals het soort vloer, het intensieve gebruik van de vloer en de bescherming. Of wellicht heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze vloer eruit laten zien als nieuw.U kunt uw parket laten schuren in Haren en omgeving.Daarnaast kunt u voor diverse diensten op het gebied van vloeren terecht bij Vloer compleet, wij helpen u graag!

De werkwijze van Vloer compleet

Wij starten altijd met een persoonlijk adviesgesprek. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een vloerinspectie en offerte. Tijdens dit gesprek wordt uw vloer goed bekeken en bespreken wij samen de mogelijkheden. Zo weet u precies wat er moet gebeuren aan uw vloer. Vervolgens kunt u aan de hand van de offerte bepalen hoe u de vloer wilt laten behandelen. Nadat uw vloer is geschuurd en afgewerkt, is het natuurlijk van groot belang dat deze in een goede conditie blijft. Hiervoor krijgt u van ons gratis de juiste onderhoudsproducten voor uw vloer. Hiermee kunt u de vloer de eerste periode onderhouden en schoonmaken. Door het gebruik van de juiste middelen blijft uw vloer in een goede conditie. Voor parket schuren in Haren en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Stofvrij parket schuren

Het schuren van een parket kan zorgen voor stofdeeltjes, maar niet bij ons! Wij renoveren uw vloer op een professionele manier met geavanceerde machines en externe stofzuigers. Hierdoor heeft u altijd een stofvrij resultaat, wel zo prettig! Zo hoeft u niet grondig schoon te maken na ons bezoek en vindt u niet telkens stofdeeltjes terug tijdens het poetsen. Na het schuren van uw parket wordt deze afgewerkt met parketlak of parketolie. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfect afgeleverde vloer.

Parket schuren Haren Schuren parket Haren

Uw parket laten schuren in Haren en omgeving?

Wilt u graag uw parket laten schuren in Haren en omgeving, of wilt u meer informatie over onze diverse diensten op het gebied van vloeren? Neem dan contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een persoonlijke offerte of adviesgesprek aan! Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen