Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Parket schuren Groningen en omgeving

Slijtage, krassen, beschadigingen,  vlekken en kleurverschillen? Kortom, uw bent opzoek naar een vakman die uw parket vloer kan schuren en opnieuw afwerken. Vloer compleet is hierin volledig gespecialiseerd, ons motto is dan ook: Wij maken uw vloer weer als nieuw!

Wij komen altijd eerst bij u  langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en offerte. Tijdens dit bezoek wordt uw vloer geïnspecteerd en de mogelijkheden met u besproken. Op basis van de offerte kunt u vervolgens bepalen of en hoe u uw vloer wil laten behandelen. Voor uw parket schuren Groningen bent u bij Vloer compleet aan het juiste adres!

Uw vloer is op den duur aan renovatie toe. Wanneer dit moment aangebroken is hangt af van het soort vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief een vloer gebruikt wordt. Of u heeft een andere woning gekocht waar de vloer nodig aangepakt moet worden en u graag een hele andere uitstraling aan de vloer wilt geven.
Meestal moet de vloer helemaal geschuurd worden om hem weer mooi te krijgen. Maak een vrijblijvende afspraak om uw vloer te laten inspecteren en ontvang een gratis offerte!

*  Om uw parketvloer in goede conditie te houden krijgt u nadat uw vloer is geschuurd en afgewerkt gratis de juiste onderhoudsproducten bij uw vloer! Hiermee kunt u uw vloer de eerste tijd onderhouden en schoonmaken. Gebruik altijd de juiste onderhoudsmiddelen, zo blijft uw vloer in goede conditie.

Stofvrij schuren

Wij renoveren uw vloer professioneel met geavanceerde machines en externe stofzuigers voor een stofvrij resultaat! Dus geen vervelende schoonmaakklussen meer of stofdeeltjes die u tot maanden erna terugvindt. Nadat uw parketvloer is geschuurd wordt deze afgewerkt met parketolie of parketlak. Onze jarenlange ervaring zorgt voor de benodigde vakkennis om het schuren van uw vloer tot een succes te maken.

Bekijk ons werk, prijzen en referenties!

Klik hier voor een indruk van onze Werkzaamheden
Bekijk onze Prijslijst voor het schuren en afwerken van uw vloer
Hoor wat klanten over ons zeggen in het Gastenboek

Schuren parket Groningen Parket schuren Groningen

Parket schuren Groningen en meer…

Ons werkgebied bevind zich in Groningen en omgeving maar werken in veel meer plaatsen! Vraag of bel ons gerust! We bespreken graag de mogelijkheden met u en komen daarvoor graag langs!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd hoe we uw parket vloer weer als nieuw kunnen maken? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen