Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Kosten parket schuren

Benieuwd naar de kosten van parket schuren omdat uw vloer toe is aan renovatie? Dit laatste kunt u zien aan dingen als slijtage, krassen, beschadigingen, vlekken of kleurverschillen. Als dat is wat u aan uw vloer kunt zien dient deze geschuurd en opnieuw afgewerkt te worden. Voor een mooi resultaat schakelt u daar het beste een echte vakman voor in. Bij Vloercompleet kunt u vrijblijvend een afspraak maken en een offerte laten aanmaken. Zo weet u de kosten van uw parket schuren en komt u niet voor verrassingen te staan. Vloercompleet kan tegen lage kosten uw parket schuren en uw vloer weer als nieuw maken. We komen eerst vrijblijvend bij u langs om uw vloer te inspecteren, zodat we in kunnen schatten hoeveel werk het is en hoe we uw vloer het beste kunnen behandelen. Daarop bespreken we de mogelijkheden met u en maken we een gratis offerte aan. Meer weten over de kosten van parket schuren bij Vloercompleet? Neem dan even contact met ons op.

Stofvrij schuren

Een parket vloer gaat niet eeuwig mee en moet om de zoveel tijd gerenoveerd worden. Dat precieze moment hangt onder andere af van de mate van gebruik van de vloer, het soort vloer en de bescherming die voor de vloer is gebruikt. Het kan natuurlijk ook zijn dat u gaat verhuizen en de vloer van uw nieuwe huis een nieuwe uitstraling nodig heeft. Daartoe dient uw vloer eerst geschuurd te worden. Bij Vloercompleet bent u verzekerd van lage kosten voor het parket schuren. Als u benieuwd bent naar de precieze kosten voor het parket schuren kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken zodat wij uw vloer kunnen inspecteren en een offerte kunnen aanmaken. Vervolgens kunnen we uw parket schuren met geavanceerde machines en stofzuigers. Voor de kosten voor het parket vloer schuren die u betaalt krijgt u dus gegarandeerd een stofvrije vloer!

Over Vloercompleet

Vloercompleet is gespecialiseerd het renoveren van houten vloeren en parketten. Wij zetten geavanceerde professionele machines en stofzuigers in zodat we tegen lage kosten uw parket schuren, en dat stofvrij! U heeft dus geen vervelende schoonmaakklussen meer of achterblijvende stofdeeltjes na het schuren. Om uw vloer mooi af te werken gebruiken we parketolie of parketlak. De prijs van de onderhoudsproducten die we gebruiken zit bij de kosten voor het parket schuren inbegrepen! Dit kost u dus niets extra’s. Vloercompleet is werkzaam in Groningen en omstreken.

Kosten parket schuren Parket schuren kosten

Contact opnemen over de kosten van parket schuren

Bent u geïnteresseerd in uw parket vloer laten schuren en daarom benieuwd naar de kosten van een parket schuren? U kunt dan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en een gratis offerte. Wij zijn telefonisch te bereiken(bellen of whats-app) via 06-46736510, per e-mail of door het contactformulier in te vullen.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen