Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Kosten houten vloer schuren

Als u naar uw houten vloer kijkt, ziet u dan slijtage? Of krassen? Wellicht beschadigingen, vlekken of kleurverschillen? Dit zijn allemaal tekenen dat u uw vloer moet laten schuren en opnieuw afwerken. Dit kunt u het beste laten doen door een echte vakman. Bent u benieuwd naar de kosten van een houten vloer schuren? Als u Vloercompleet inschakelt bent u verzekerd van een echte vakman die tegen een scherpe prijs uw houten vloer kan schuren. Ons motto is niet voor niets ‘Wij maken uw vloer weer als nieuw!’ Voordat we beginnen komen we eerst bij u thuis langs om vrijblijvend uw vloer te inspecteren. Deze bekijken we aandachtig, op basis waarvan we de mogelijkheden met u bespreken en samen bepalen hoe we uw vloer gaan behandelen. Vervolgens maken we een offerte aan, zodat u de kosten van een houten vloer schuren bij u thuis precies weet. Meer weten met betrekking tot de kosten van een houten vloer schuren? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Stofvrij schuren

Eens in de zoveel tijd moet uw houten vloer gerenoveerd worden. Wanneer dat dient te gebeuren hangt onder meer af van het soort vloer en het type hout, de bescherming die op uw vloer is aangebracht, en de intensiviteit van het gebruik van de vloer. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u een nieuwe woning heeft gekocht waarvan de vloer nog wat werk nodig heeft. Om de vloer helemaal mooi te krijgen dient deze eerst geschuurd te worden. Als u de kosten van een houten vloer schuren wilt weten kunt u bij ons vrijblijvend een afspraak maken om uw vloer te laten inspecteren en een gratis offerte krijgen. Het schuren zelf doen wij op professionele wijze met geavanceerder machines en externe stofzuigers. Daardoor krijgt u voor de kosten voor het houten vloer schuren die u betaalt gegarandeerd een stofvrije vloer!

Over ons

Vloercompleet specialiseert zich in het renoveren van houten vloeren en parketten en kan tegen lage kosten uw houten vloer schuren. Wij gaan professioneel te werk en zetten geavanceerde machines en stofzuigers in om stofvrij te kunnen werken. Daardoor heeft u geen vervelende schoonmaakklussen meer of achterblijvende stofdeeltjes. We werken uw vloer na het schuren af met parketolie of parketlak. De prijs van de onderhoudsproducten die we gebruiken zit bij de kosten voor het houten vloer schuren inbegrepen! U betaalt dus niets extra’s.Vloercompleet is werkzaam in Groningen en omgeving.

Schuren houten vloer kosten Kosten schuren houten vloer

Contact opnemen over de kosten voor een houten vloer schuren

Bent u geïnteresseerd in uw houten vloer laten schuren en daarom benieuwd naar de kosten van een houten vloer schuren? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak en een gratis offerte. U kunt ons bereiken door te bellen of een whats-app bericht te sturen naar 06-46736510, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen