Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Houten vloeren herstellen in Roden

Bent u op zoek naar een vakman die uw houten vloer kan schuren en afwerken? Wilt u uw vloer er weer uit laten zien als nieuw? Slijtage, krassen, vlekken en kleurverschillen kunnen uw vloer de uitstraling geven die niet u wenst. Een nieuwe vloer aanschaffen is vaak veel te duur en/of onnodig. Laat uw vloer weer stralen en schakel de hulp van een vakman in! Uw vakman voor het herstellen van houten vloeren in Roden vindt u bij Vloer Compleet!

Schuren houten vloer Roden Houten vloer schuren Roden

Behandeling vloeren in Roden

Uw vloer is op den duur aan renovatie toe. Wanneer dit moment aangebroken is hangt af van de soort vloer, de bescherming die erop zit en de gebruikersintensiteit. Om de vloer weer helemaal mooi te maken moet de vloer eerst helemaal geschuurd worden. Voor het schuren van de vloer en de afwerking kunt u bij ons terecht. Vloer compleet is een gespecialiseerd vloeren bedrijf gevestigd in Bedum. Maak een vrijblijvende afspraak om uw vloer te laten inspecteren en ontvang een gratis offerte!

Vloeren schuren

Voor een stofvrij resultaat renoveren wij uw vloer professioneel met geavanceerde machines en externe stofzuigers. Geen vervelende schoonmaakklussen meer of stofdeeltjes die u tot maanden erna terugvindt. Nadat uw vloer is geschuurd wordt deze afgewerkt met parketolie of parketlak. Onze jarenlange ervaring zorgt voor de benodigde vakkennis om het schuren van uw vloer tot een succes te maken.

Afwerking houten vloeren in Roden

Wanneer u ervoor kiest om uw houten vloeren in Roden er weer als nieuw uit te laten zien heeft u keuze uit 2 verschillende soorten afwerkingen; parketolie of parketlak. De parketolie geeft de vloer een natuurlijke uitstraling, droogt snel in en geeft het een slijtvaste bescherming. Makkelijk te onderhouden door uzelf of ons! Wanneer u kiest voor parketlak heeft u keuze uit matte, half-glans of glanzende lak.

Meer informatie en/of vragen over behandelen houten vloeren in Roden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het behandelen van uw houten vloeren in Roden? Vraag of bel ons gerust! We bespreken graag de mogelijkheden met u en komen daarvoor graag langs om uw vloer te bekijken en u te voorzien van passend advies. Het is ook mogelijk geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen