Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Houten vloer schuren in Zuidlaren?

Heeft uw houten vloer goed zichtbare slijtage, krassen, beschadigingen, vlekken en/of kleurverschillen? En bent u daarom op zoek naar een specialist die uw houten vloer kan schuren in de omgeving Zuidlaren? Dan bent u in uw zoektocht naar een vakman die uw houten vloer kan schuren en opnieuw kan afwerken aan het goede adres bij Vloer compleet. Vloer compleet is hier volledig in gespecialiseerd en ons motto is dan ook: Wij maken uw vloer weer als nieuw!

Waarom we uw vloer schuren

Uw vloer schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van de houten vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers voor een stofvrij resultaat. Dat is wel zo prettig, want daarna blijft u niet achter met vervelende schoonmaakklussen, stofdeeltjes die u tot maanden na het schuren terugvindt of vervelende allergieën. Nadat uw houten vloer is geschuurd, werken we deze af met vloerolie of vloerlak. Onze jarenlange ervaring zorgt voor de benodigde vakkennis om het schuren van uw vloer in Zuidlaren tot een succes te maken.

Hoe wij vloeren schuren

Bij Vloer compleet kunt u rekenen op:

Na uw aanvraag komen wij altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en offerte. Tijdens dit bezoek bespreken we de mogelijkheden. Op basis van de offerte kunt u vervolgens bepalen of en hoe u uw vloer wil laten behandelen. Wij vinden nazorg ook heel belangrijk. Daarom geven we u gratis de juiste onderhoudsproducten. U wilt natuurlijk na de behandeling nog jaren plezier hebben van uw vernieuwde vloer. Voor uw houten vloer schuren in Zuidlaren bent u dus bij Vloer compleet aan het juiste adres!

Kom mijn houten vloer in Zuidlaren schuren!

Wilt u dat we uw houten vloer komen schuren in Zuidlaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag. Na uw aanvraag maken we een afspraak en kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Niet woonachtig in Zuidlaren, maar wel een houten vloer te schuren? Bekijk ons werkgebied op de website.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen