Houten vloer schuren in Groningen en omgeving

Op zoek naar een bedrijf in Groningen en omgeving die jouw houten vloer of parket kan schuren en opnieuw afwerken? Vloercompleet is al vanaf 2009 hierin gespecialiseerd! Houten vloeren schuren in Groningen en omstreken is wat wij al bijna 10 jaar dagelijks doen.

Desondanks is elke vloer anders, alsook elke woonsituatie. Ons werk is dus ook elke keer anders, en dat maakt het altijd weer een mooie uitdaging om met de keuze van het juiste materiaal en een passende aanpak de vloer weer helemaal te krijgen zoals jij het wilt.

Voorbereid voor elke vloer

Soms is er reparatiewerk nodig, of moet er een stuk vloer worden bijgelegd, maar in alle gevallen is het afschuren van de vloer een belangrijk onderdeel van de renovatie. We hebben de beschikking over meerdere schuurmachines van topkwaliteit, zodat we elke klus aankunnen, en voor elk voorkomend probleem een oplossing hebben. Met Vloercompleet bent je altijd van één ding zeker: jouw houten vloer wordt vakkundig opgeknapt!

Waarom zoveel machines?

Waarom zoveel verschillende schuurmachines? Onder andere omdat we in meerdere rondes werken, van grof naar fijn. Gemiddeld zijn er zo’n vier ‘schuurgangen’ nodig, voordat de vloer weer geolied of gelakt kan worden.

We beginnen met een grovere schuurmachine en gebruiken daarna steeds fijnere machines, om op die manier alle afwerkingsresten, krassen en beschadigingen goed te kunnen verwijderen, inclusief de naden tussen de planken.

Voor hoeken en kanten gebruiken we aparte, kleinere machines. Het is belangrijk dat de vloer weer helemaal kaal wordt, om de nieuwe afwerklaag optimaal te kunnen opnemen. Dit betekent dat we naast de volledige afwerklaag ook altijd een heel klein laagje van het hout afschuren. Nadat jouw houten vloer is geschuurd kun je kiezen voor lakken of oliën. Vloercompleet maakt gebruik van een onzichtbare, ultramatte lak, die al sinds 2003 op de markt is.

Lees verder

Altijd minimale overlast

Alle schuurmachines die we gebruiken tijdens het schuren van jouw houten vloer, hebben hun eigen stofafzuiging en filter, waardoor we helemaal schoon kunnen werken. Er hoeft dus niets te worden afgedekt. Zo kun je met zo weinig mogelijk overlast doorgaan met jouw leven als wij over de vloer zijn. Op deze manier is jouw houten vloer of parket binnen een week weer helemaal klaar voor gebruik!

Jouw vloerspecialist

Jouw houten vloer schuren in Groningen doet je dus bij Vloercompleet. Ook voor lakken, oliën en reinigen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij ervoor dat jouw vloer er binnen no-time helemaal als nieuw uitziet. Neem dus direct contact met ons op en vraag een gratis vloerinspectie aan!

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen