Haren en omgeving

Houten vloer schuren Haren

Je houten vloer schuren is een uitdagende klus die het beste resultaat heeft wanneer je het door een professional laat doen. Daarom staat Vloercompleet voor jou klaar in Haren en omgeving. Wij kunnen jouw houten vloer er weer als nieuw uit laten zien door alle slijtageplekken, krassen, beschadigingen, vlekken en kleurverschillen weg te schuren en de vloer vervolgens af te werken met een prachtige olie of lak. We komen graag bij jou in Haren of omgeving langs voor een gratis vloerinspectie en een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvend afspraak maken

Jouw houten vloer stofvrij laten schuren

Wij maken gebruik van geavanceerde schuurmachines die de vloer op een prachtige manier schuren én van externe stofzuigers, die direct al het stof opvangen. Zo kunnen wij een stofvrij resultaat opleveren, waardoor jij niet te maken hebt met allerlei stofdeeltjes die je maanden later nog in je huis vindt. Na het schuren van je houten vloer werken wij de vloer netjes af met parketolie of parketlak.

De werkwijze van Vloercompleet

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen wij altijd eerst langs voor een gratis vloerinspectie en een vrijblijvend adviesgesprek. Wij inspecteren je vloer dan grondig en bespreken de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen dan direct een offerte op maat maken, zodat jij kunt beslissen hoe je jouw vloer aan wilt laten pakken. Wil je jouw houten vloer in Haren of omgeving laten schuren en vervolgens laten afwerken met olie? Of met lak? Wij nemen het allemaal rustig met je door. Bekijk hieronder de verschillende diensten die wij uitvoeren.

Gratis vloerinspectie

Schuren

Stap 1 bij het renoveren van je houten vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van je vloer. Wij schuren jouw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers, waardoor je verzekerd bent van een prachtig én stofvrij resultaat.

Lees meer

Lakken

Stap 1 bij het renoveren van je houten vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van je vloer. Wij schuren jouw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers, waardoor je verzekerd bent van een prachtig én stofvrij resultaat.

Lees meer

Oliën

Kies je voor voor een olie? Dan kies je voor een natuurlijke bescherming met een matte uitstraling. Olie voedt het hout namelijk en haalt de originele structuur en kleur van het hout naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

Reinigen

Is de vloer vervuild, maar vertoont hij verder nauwelijks kale plekken of beschadigingen? Dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunnen wij jouw vloer ook een opfrisbeurt geven door hem te reinigen. Dit is sneller en goedkoper en zorgt ervoor dat jouw vloer weer een tijdje mee kan.

Lees meer

Vraag een vrijblijvende vloerinspectie aan!

Wil je jouw houten vloer schuren in Haren en omgeving? Of wil je direct een vrijblijvende vloerinspectie en offerte aanvragen? Neem hiervoor dan contact met ons op! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die Vloercompleet jou kan bieden. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze prijslijst en onze referenties. Wij maken jouw vloer weer als nieuw!

Neem contact op
referenties

Lees wat onze klanten zeggen

Henke de Koeze
Teun en Masil