Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Houten vloer renoveren

Heeft u een nieuw huis gekocht met een prachtige houten vloer, maar is deze wel aan renovatie toe? Of heeft u zelf een houten vloer die u wilt renoveren? Op den duur heeft uw houten vloer een renovatie nodig. Het kan zijn dat er slijtage, vlekken, beschadigingen of kleurverschillen voorkomen op uw vloer. Door uw houten vloer te renoveren is deze weer als nieuw! Vloer compleet heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloeren renoveren. Een van onze vakmannen helpt u dan ook graag bij de renovatie van uw houten vloer, zodat deze er weer perfect uit ziet. Met een stofvrij en afgewerkt resultaat kunt u weer volop genieten van uw houten vloer.

Altijd een stofvrij en afgewerkt resultaat

Wanneer u kiest voor Vloer compleet, kiest u altijd voor een stofvrij en perfect afgewerkt resultaat. Wij werken met geavanceerde machines en externe stofzuigers. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw huis stofvrij blijft. Dat scheelt natuurlijk een hoop schoonmaakwerk en u komt geen losse stofdeeltjes meer tegen, wel zo prettig! Daarnaast werken wij de vloer altijd af met een parketlak of parketolie. Parketolie geeft de houten vloer een natuurlijke uitstraling, droogt snel in en geeft een slijtvaste bescherming. Bij parketlak kunt u kiezen voor matte, half-glans of glanzende lak, zo heeft u de afwerking die u het mooist vindt.

Hoe werken wij?

Wanneer u uw houten vloer wilt renoveren door Vloer compleet, komen wij altijd eerst bij uw langs voor een persoonlijk gesprek. Wij maken dan een vrijblijvende vloerinspectie en offerte. In de offerte vindt u wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw houten vloer. Vervolgens kunt u kiezen welke dienst u wilt gebruiken voor uw houten vloer. Nadat wij uw houten vloer stofvrij en afgewerkt weer opgeleverd hebben, krijgt u van ons ook gratis onderhoudsproducten. Het is namelijk erg belangrijk dat uw gerenoveerde houten vloer het juiste onderhoud krijgt. Met onze onderhoudsproducten kunt u de eerste tijd de vloer onderhouden en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een blijvend prachtig resultaat van uw houten vloer!

Schuren grenen vloer Groningen Grenen vloer in Groningen

Meer informatie over een renovatie van uw houten vloer?

Wilt u direct een afspraak maken om uw houten vloer te renoveren? Of wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van schuren, lakken en oliën? Neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uw houten vloer is weer als nieuw door een renovatie van Vloer compleet!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen