Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Houten vloer laten schuren

Een houten vloer is een prachtige eyecatcher in uw woning. Het is dan ook van groot belang dat deze zijn mooie uiterlijk behoudt. Op den duur zult u merken dat uw houten vloer toe is aan een renovatie. Wellicht heeft u last van slijtage, krassen, beschadigingen, vlekken en kleurverschillen. U kunt ervoor kiezen om uw houten vloer te laten schuren door Vloer compleet. Zo is uw vloer weer als nieuw! Wanneer uw vloer toe is aan renovatie, is voor iedere vloer anders. Dit ligt aan het soort vloer, het (intensieve) gebruik van de vloer en de bescherming die er nu op zit. Door uw vloer te laten schuren wordt deze weer helemaal mooi. Zo kunt u weer genieten in huis van uw prachtige houten vloer.

De werkwijze van Vloer compleet

Vloer compleet heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Met deze ervaring helpen wij u dan ook graag bij het renoveren van uw houten vloer. Hieronder staat op een rijtje onze werkwijze, zo heeft u een goed beeld van wat wij kunnen doen voor uw vloer:

De diensten van Vloer compleet

Wilt u uw houten vloer laten schuren, of moet er nog meer gebeuren aan uw vloer? Vloer compleet biedt diverse diensten op het gebied van schuren, lakken en oliën. Tijdens onze vrijblijvende vloerinspectie informeren wij u over onze diensten en welke het beste bij uw vloer past. Zo gebeurt er precies wat nodig is en komt u niet voor verrassingen te staan!

schuren grenen vloer groningen         grenen vloer groningen

Neem contact met ons op

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Of wilt u meer informatie over onze overige diensten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of plan een vrijblijvende vloerinspectie in. Wij adviseren u graag over uw vloer.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen