Hoe onderhoud ik mijn vloer?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Nadat wij jouw vloer schuren en afwerken met een olie of lak, ziet jouw vloer er weer als nieuw uit, dit wil je natuurlijk graag zo houden! Wij leveren daarom altijd de eerste keer gratis de juiste onderhoudsproducten voor jouw vloer. Deze zijn altijd weer na te bestellen en af te halen in Groningen. We kunnen ze ook opsturen of langsbrengen. Bij ons krijg je altijd het juiste advies en uitleg over het gebruik van de onderhoudsproducten, wij nemen hier graag de tijd voor!

Door regelmatig onderhoud te plegen blijft jouw vloer mooi en verlengt de levensduur, wordt vroegtijdige slijtage tegengegaan en beleef je meer plezier aan jouw vloer!

Doordat wij met hoogwaardige producten werken, dit houdt in “Lakken en oliën die een hoge belasting aankunnen en gemaakt zijn voor intensief gebruik” is het onderhoud makkelijk en eenvoudig.

Klaar om je vloer compleet te maken?

Neem contact met ons op voor offerte en advies, verdere vragen of vul het contactformulier in voor een gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Wij staan voor je klaar!

Gratis vloerinspectie aanvragen