Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Grenen vloer schuren Groningen

Wilt u graag uw grenen vloer opknappen? Het hangt af van de soort grenen vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief de vloer gebruikt wordt: maar iedere grenen vloer is op den duur aan onderhoud toe. Vaak moet een vloer geschuurd worden om hem weer als nieuw te krijgen. Soms is enkel het reinigen van de vloer en het opnieuw behandelen met olie of lak voldoende. Daarom komen wij, van Vloercompleet, altijd eerst bij u in Groningen en omstreken langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens dit bezoek inspecteren wij uw vloer en bespreken we de mogelijkheden. Op basis van de offerte kunt u vervolgens bepalen of en hoe u uw vloer wil laten behandelen. Voor uw grenen vloer in Groningen bent u bij Vloercompleet dus aan het juiste adres!

Vloercompleet: specialist in grenen vloer schuren

Wij zijn Vloercompleet en wij zijn o.a. gespecialiseerd in het renoveren van uw grenen vloer of parket. Dit doen wij onder andere door uw vloer te schuren. Door uw grenen vloer te laten schuren, wordt de duurzaamheid flink vergroot. Wij schuren uw grenen vloer met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers dat resulteert in een stofvrij resultaat. Dit betekent dat u naderhand geen vervelende schoonmaakklussen of allergieën heeft! Nadat we uw vloer hebben geschuurd, wordt deze afgewerkt met vloerolie of vloerlak. Door onze benodigde vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring, bent u voor uw grenen vloer schuren en lakken bij ons aan het juiste adres.

Schuren grenen vloer Groningen             Grenen vloer Groningen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd hoe we uw grenen vloer in Groningen het beste kunnen schuren? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen