Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Eiken vloer schuren Groningen

Heeft u een eiken vloer? En merkt u al een tijdje op dat er krassen, vlekken en kleurverschillen zijn ontstaan? Dan is het tijd om uw eiken vloer te onderhouden. Vloercompleet is gespecialiseerd in het schuren en afwerken van houten eiken vloeren en parket! Meestal moet een vloer geschuurd worden om hem weer als nieuw te krijgen. Zo nu en dan is enkel het reinigen van de vloer en het opnieuw behandelen met olie of lak voldoende. Daarom komen wij altijd vooraf langs. Tijdens dit bezoek inspecteren we de desbetreffende vloer. Vervolgens bespreken we met u de mogelijkheden en maken we vrijblijvend een offerte op. U kunt op basis hiervan bepalen of u uw eiken parket wil schuren of anders wilt behandelen. Voor uw eiken vloer shuren in/nabij Groningen bent u bij Vloercompleet aan het juiste adres.

Schuren houten vloer Groningen                           Houten vloer schuren Groningen

Vloercompleet: specialist in eiken vloer opknappen

Wij zijn Vloercompleet en wij zijn o.a. gespecialiseerd in het renoveren van uw eiken vloer of parket. Het renoveren doen wij o.a. door uw vloer te schuren. Door uw eiken parket te laten schuren, wordt de duurzaamheid flink vergroot. Vloercompleet schuurt uw vloer met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers. Deze manier zorgt voor een stofvrij resultaat. Als gevolg hiervan heeft u geen vervelende schoonmaakklussen of allergieën. Wat wilt u nou nog meer? Na het schuren wordt uw vloer altijd afgelakt met een vloerolie of –lak. Dus kortom kunt u het volgende van ons verwachten:

Vloercompleet heeft jarenlange ervaring en vakkennis. Voor uw eiken vloer opknappen bent u bij ons dus juist.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dus wilt u uw eiken vloer schuren in Groningen? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Ons werkgebied is uiteraard groter dan Groningen, ook voor een klus in Assen, Hoogezand, Appingedam of Bedum kunt u bij Vloer Compleet terecht. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem vooral contact met ons op!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen