Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Blog

In 2009 is Melle Geerlings gestart met het bedrijf Vloer compleet.
Waar hij zich in het begin ook richtte op het werken voor andere bedrijven, heeft hij zich nu voornamelijk gericht op de particuliere sector.
Voordat Melle met zijn bedrijf begon heeft hij veel ervaring opgedaan bij soortgelijke bedrijven.
Dat, gecombineerd met zijn commerciële opleiding, heeft hem doen besluiten dit bedrijf op te zetten.
De eerste jaren was het leggen van houten vloeren en parket een groot deel van zijn werkzaamheden. De afgelopen jaren heeft hij zich volledig gericht op het renoveren en onderhouden van bestaande houten vloeren en parket.

Een houten vloer is zo nu en dan aan onderhoud toe. Wanneer dit moment aangebroken is hangt af van het soort vloer, de bescherming die erop zit en hoe intensief een vloer gebruikt wordt.
Meestal moet de vloer helemaal geschuurd worden om hem weer mooi te krijgen. In enkele gevallen is het voldoende om de vloer alleen grondig te reinigen en opnieuw te behandelen met olie of lak.

Omdat dit nooit van tevoren duidelijk is, komt Melle altijd langs voor een vrijblijvende offerte.
Dan inspecteert hij de vloer en worden de mogelijkheden besproken. De offerte wordt u toegestuurd en op basis daarvan kan u beslissen of u uw vloer wilt laten behandelen.

Het schuren van uw vloer gebeurt volledig stofvrij. Dit wil zeggen dat u naderhand geen last meer heeft van rondzwevende stofdeeltjes. Dit is mogelijk doordat alle apparatuur voorzien is van stofafzuiging. Ook voor de meest ingewikkelde ruimtes of hoekjes in uw kamer is een oplossing doordat er verschillende professionele machines gebruikt worden.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen