Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Blog

Als u zich zorgen maakt dat u na het schuren van uw houten vloer uren bezig bent met het schoonmaken, geen zorgen meer! Wij schuren uw vloer stofvrij met goedgekeurde en gecertificeerde stofzuigers en machines. Uw boekenkasten, elektronische apparaten, gordijnen en meubelen hoeven niet meer te worden afgedekt voor het schuren of worden schoongemaakt achteraf.

Microscopische stofdeeltjes veroorzaakt door het schuren kunnen dagenlang in de ruimte blijven hangen nadat u uw vloer heeft laten schuren. Naast de rommel, kunnen deze stofdeeltjes bij sommige mensen irritaties en allergische reacties veroorzaken, zeker bij mensen die astmaproblemen hebben. Waarom het riskeren als u nu de mogelijkheid heeft om stofvrij te schuren? Resterend stof na het schuren kan ook zorgen voor een onregelmatige en doffe afwerking. Stofvrij schuren geeft ook hier een voordeel. Omdat het houtstof zich niet kan nestelen, kan de lak of olie (afwerking) op een schoner oppervlak worden aangebracht, dus het enige wat u overhoudt is een fantastische mooie vloer.

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren. Vloer compleet is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van houten vloeren en parket. Wij inverteren in duurzame machines en stofzuigers om stofvrij te werken.

Voordelen stofvrij schuren:

  • Een volgens ziekenhuisklasse HEPA filter dat schone lucht levert van 99,996%.
  • Een stofvrije renovatie.
  • Beter voor uw gezondheid.
  • Geen grote schoonmaak achteraf.
  • Beter voor het milieu.
  • Een mooier eindresultaat van uw vloer.

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen