Vloercompleet (Groningen)  

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Blog

Skylt is een 2-componenten parketlak die al sinds 2003 op de markt is! Skylt is het matst van alle lakken op de markt en net zo mat als onafgewerkt hout.

De laatste jaren is deze lak erg in opkomst, dit komt met name omdat er veel mensen zijn die graag de mooie natuurlijke kleuren en uitstraling van hout in huis willen! Skylt is hiervoor de oplossing!

Naast dat het nagenoeg de kleur van het geschuurde hout behoudt, is er ook nagenoeg geen onderhoud! Deze twee eigenschappen en het feit dat het een zeer sterke lak is, voor intensief gebruik (projectkwaliteit) doen  steeds meer klanten besluiten voor deze lak te gaan!

Skylt is op bijna alle houtsoorten toepasbaar en is bovendien veilig voor mens en milieu.

  • Ultramat als onafgewerkt hout (onzichtbaar)
  • Zeer slijtvast, voor intensief belaste vloeren
  • Heel erg makkelijk in onderhoud

Deze vloer is behandeld ,met Skylt

Deze vloer is geschuurd en behandeld met skylt, de vloer ziet er uit als onbehandeld!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle Geerlings heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

  -Teun en Masil

CONTACT

vloer   Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer 06 4673 6510
vloer info@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.6/10 - 4 beoordelingen