Vloercompleet Groningen

Vloer compleet


LAAT UW HOUTEN VLOER
OF PARKET RENOVEREN!

Blog

Houten vloer schuren in Groningen en omgeving!

Op zoek naar een bedrijf in Groningen en omgeving die uw houten vloer of parket kan schuren en opnieuw afwerken? Vloercompleet is al vanaf 2009 hierin gespecialiseerd! Houten vloeren schuren in Groningen en omstreken is wat wij al bijna 10 jaar dagelijks doen.

Desondanks is elke vloer anders, alsook elke woonsituatie. Ons werk is dus ook elke keer anders, en dat maakt het altijd weer een mooie uitdaging om met de keuze van het juiste materiaal en een passende aanpak de vloer weer helemaal te krijgen zoals u het wilt.

Voorbereid voor elke vloer

Soms is er reparatiewerk nodig, of moet er een stuk vloer worden bijgelegd, maar in alle gevallen is het afschuren van de vloer een belangrijk onderdeel van de renovatie. We hebben de beschikking over meerdere schuurmachines van topkwaliteit, zodat we elke klus aankunnen, en voor elk voorkomend probleem een oplossing hebben. Met Vloercompleet bent u altijd van één ding zeker: Uw houten vloer wordt vakkundig opgeknapt!

Houten vloer schuren in groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zoveel machines?

Waarom zoveel verschillende schuurmachines? Onder andere omdat we in meerdere rondes werken, van grof naar fijn. Gemiddeld zijn er zo’n vier ‘schuurgangen’ nodig, voordat de vloer weer geolied of gelakt kan worden.

We beginnen met een grovere schuurmachine en gebruiken daarna steeds fijnere machines, om op die manier alle afwerkingsresten, krassen en beschadigingen goed te kunnen verwijderen, inclusief de naden tussen de planken.

Voor hoeken en kanten gebruiken we aparte, kleinere machines. Het is belangrijk dat de vloer weer helemaal kaal wordt, om de nieuwe afwerklaag optimaal te kunnen opnemen. Dit betekent dat we naast de volledige afwerklaag ook altijd een heel klein laagje van het hout afschuren. Nadat uw houten vloer is geschuurd kunt u kiezen voor lakken of oliën. Vloercompleet maakt gebruik van een onzichtbare, ultramatte lak, die al sinds 2003 op de markt is. Meer daarover leest u hier!

Altijd minimale overlast

Alle schuurmachines die we gebruiken tijdens het schuren van uw houten vloer, hebben hun eigen stofafzuiging en filter, waardoor we helemaal schoon kunnen werken. Er hoeft dus niets te worden afgedekt. Zo kunt u met zo weinig mogelijk overlast doorgaan met uw leven als wij over de vloer zijn. Op deze manier is uw houten vloer of parket binnen een week weer helemaal klaar voor gebruik!

Uw vloerspecialist

Uw houten vloer schuren in Groningen doet u dus bij Vloercompleet. Ook voor lakken, oliën en reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw vloer er binnen no-time helemaal als nieuw uitziet. Neem dus direct contact met ons op en vraag een gratis vloerinspectie aan!

RENOVATIE

Vloer compleet kan er dan voor zorgen dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Het liefst gaan we zelfs nog een stapje verder: uw vloer mooier maken dan hij ooit is geweest! Hoe doen we dit? We beginnen met het schuren van de vloer, daarna zetten we de vloer in de lak of in de olie. Daarna is uw vloer zo goed als nieuw en kunt u er weer 2-5 jaar tegenaan. Een reinigingsbeurt is daarna hoogstwaarschijnlijk genoeg.

Lees meer

SCHUREN

Stap 1 bij het renoveren van uw vloer is schuren. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers zo bent u verzekerd van een stofvrij resultaat.

Lees meer

LAKKEN

Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën. Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Welke uitvoering kiest u; mat, ultramat of iets anders?

lees meer

OLIËN

Kiest u na het schuren voor olie? Dan kiest u voor een natuurlijke bescherming. Olie geeft uw vloer een matte uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven. Doordat wij met een sterke 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een goede bescherming.

Lees meer

REINIGEN

Als uw vloer vervuild is, maar verder nog nauwelijks kale plekken of beschadigingen vertoont, dan is een totale vloerrenovatie niet altijd nodig. In plaats daarvan kunt u uw vloer een opfrisbeurt laten geven. Dit is sneller en goedkoper, en stelt bovendien een totale renovatie uit. Wilt u uw vloer laten reinigen?

lees meer

LEES WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Melle heeft onze eiken hoogkant parket geschuurd en in de olie gezet.
Melle werkt zeer gestructureerd en netjes.
Het resultaat is dan ook fantastisch! Ik kan Melle zeker aanbevelen.
Goede adviezen, goed materiaal, goed werk, super!"

 

-Henke de Koeze

‘Onze maple vloer was toe aan een grondige renovatie. Ook moest op enkele plekken de vloer gerepareerd worden vanwege een interne verbouwing. Vanaf het eerste contact was het zeer prettig werken met Melle: secuur, vakkundig, tijdig overleg, afstemming en advies. Onze vloer ging van donkergeel naar blanke houtskleur: een metamorfose! Afgewerkt met matte lak (advies Melle) werd het mooier dan ooit tevoren. We genieten er nog elke dag van.’

 -Teun en Masil

CONTACT

vloer  Keesomweg 20, 9752 NJ Haren (Groningen)
vloer06 4673 6510
vloerinfo@vloercompleet.com

Beoordeling door klanten:
9.8/10 -  8 beoordelingen